fbpx

Saturday 22 May

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

Chef

Start

Zaterdagmiddag 22 mei van 15.00 - 18.00 uur afhalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

Tijdens deze editie van Cinema Culinair ga je op een culinair avontuur van Amerikaans/Italiaanse gerechten tot streetfood uit Cuba en Korea. Onze eigen chef Martin flipt de gerechten voor jou zodat jij alleen nog de finishing touch hoeft te doen, en op het juiste moment van het eten kan genieten!

Klik hier voor Cinema Culinair op zaterdag 1 mei met de film Burnt.

De film

Chef (Favreau, 2014) is een culinaire komedie over topkok Carl Casper die leeft voor zijn werk. Als hij door een restaurantcriticus wordt afgebrand, uit hij zijn frustratie op Twitter. Hij beseft niet dat iedereen zijn reactie kan lezen, waarna een mediarel volgt. Zijn ex-vrouw tipt hem een foodtruck aan te schaffen en terug te keren naar de basis: eerlijk en lekker eten waar mensen blij van worden. Met zijn zoontje en een oud-collega reist hij door de zuidelijke staten van Amerika en hervindt hij zijn plezier in koken.

Het menu

Onze chef Martin laat je proeven van spaghetti aglio e olio, Koreaanse kip met pompoen en kimchi, tosti van drie soorten kaas, chocolate lava cake, cubano en brisket.


Let op: Er is geen vegetarische variant. Heb je een allergie? Dan kan je contact op nemen met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 22 mei van 15.00 – 18.00 uur bij BIRD. Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

Support BIRD

Je hebt de borden van ‘’Horecamakelaardij Rutte & De Jonge’’ misschien al zien hangen bij BIRD. BIRD is inmiddels al maanden praktisch gesloten: geen clubavonden, geen live muziek en een groot deel van de tijd ook geen horeca. Dit zorgt ervoor dat we een miljoen euro aan omzet missen, terwijl onze vaste lasten en onderhoudskosten gewoon doorlopen. We need your support!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 08 May

The James Hunter Six at BIRD Rotterdam

The James Hunter Six

De Britse soulman James Hunter komt zondag 8 mei (2022) met zijn band naar Rotterdam! Bekend om hun swingende uptempo r&b en old-school-maar-wel-in-een-nieuwe-jasje-feel, krijgt The James Hunter Six keer op keer alle voeten van de vloer. Van Morrison noemde hem al “one of the voices and best kept secrets in British R&B and soul.” Dat belooft wat voor de show op zondag 8 mei in BIRD.

Sunday 26 September

Jennie Lena

Jennie Lena heeft nogal een CV om u tegen te zeggen: ze zong bij Anouk en Postman, ging mee op […]

Saturday 22 May

Restaurant BIRD

BIRD’s Take Away

Ook BIRD heeft het zwaar en moet door de nieuwe maatregelen gedwongen de deuren sluiten. Daarom brengen we BIRD’s take […]