fbpx

Wednesday 22 November

Gratis

CHOCOS Trio

BIRDsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 22 november komt het Portugese CHOCOS trio naar BIRD. Bereid je voor op een avond vol rauwe, maar opwindende jazz.

CHOCOS is een trio dat met hart en ziel speelt: ze benaderen muziek vanuit een plaats van liefde en ontdekking, bewegen naadloos door verschillende genres en combineren energie en grooves, met Indie en de vrijheid van jazz. Hun concerten zijn rauw en opwindend, gedreven door interactie, zelfexpressie en een gezonde dosis Portugese charme. Na een succesvolle tour door Portugal, komt het trio nu naar Rotterdam. Zet 22 november in je agenda en swing by!

Line up:

Pedro Nobre – Drums
Miguel Valente – Saxophone
Richard Nacinelli – Bass
Joop de Graaf – Session leader

View agenda

Have A Look At This

Saturday 13 January

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Friday 02 February

Kiefer

“Dit is een mooi leven.” Deze bemoedigende boodschap staat centraal in de muziek van Californische pianist en producer, Kiefer. Van jazz en R&B naar hip-hop en elektronische muziek, Kiefer weet op zijn eigen unieke manier iedereen te raken.
Op vrijdag 2 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

BnnyHunna

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!