fbpx

Wednesday 22 November 2023

Gratis

CHOCOS Trio

BIRDsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 22 november komt het Portugese CHOCOS trio naar BIRD. Bereid je voor op een avond vol rauwe, maar opwindende jazz.

CHOCOS is een trio dat met hart en ziel speelt: ze benaderen muziek vanuit een plaats van liefde en ontdekking, bewegen naadloos door verschillende genres en combineren energie en grooves, met Indie en de vrijheid van jazz. Hun concerten zijn rauw en opwindend, gedreven door interactie, zelfexpressie en een gezonde dosis Portugese charme. Na een succesvolle tour door Portugal, komt het trio nu naar Rotterdam. Zet 22 november in je agenda en swing by!

Line up:

Pedro Nobre – Drums
Miguel Valente – Saxophone
Richard Nacinelli – Bass
Joop de Graaf – Session leader

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Tuesday 25 June

Greg Foat

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Thursday 11 July

The Budos Band

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]