fbpx

Sunday 22 May

BRAAI & DRAAI met PUF

Garden of BIRD

Start

16:00

Ticket prices

€17,50 incl. servicekosten

Tickets

Zondag 22 mei is het tijd voor het eerste event van PUF in de
Garden van BIRD: Braai & Draai met PUF! Verwacht de tunes en de funky vibes die je van PUF gewend bent, maar ook jazzy en gebroken sounds van Boogie Cafe.

Kom langs voor een dansje op je zondagmiddag of kom chillen en drink daarbij een verfrissende Dark & Stormy cocktail van onze vrienden Havana Club. Krijg je trek dan zijn onze vrienden van JACK er, zij zullen de barbecue en daarmee het Braai gedeelte van ‘Braai & Draai’ verzorgen.

Als vleesoptie is er een heerlijke Sate van Kippendij en als vega-optie zijn er gevulde Miso Aubergines, beide geserveerd met een broodje en een dipje. Tickets zijn inclusief het lekkere eten van JACK en een cocktail als welkomstdrankje.

Wanneer je ter plekke je eten koopt is er helaas geen cocktail bij de prijs inbegrepen. Dus lieve mensen, trek zondag 22 mei een fijne outfit en let’s have some fun!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 26 May

Nate Smith

ij is drummer, componist, songwriter en producer, werkte samen met Michael Jackson, José James en Ravi Coltrane en is het drijvende ritme achter de big band, het quartet én octet van de legendarische Dave Holland. Na een uitverkochte show in 2017 komt hij weer terug om zijn tweede solo-album te presenteren in BIRD… Rotterdam, say welcome back to Nate Smith!

Friday 03 June

AFTER ROOFTOP PARTY

Na afloop van het Dakendagen programma op vrijdag 3 juni en zaterdag 4 juni op het dak van Station Hofplein kan je nog even […]

Saturday 04 June

Cyrille Aimée

In de zomer van 2016 was zangeres Cyrille Aimée een van de grote verrassingen van het North Sea Jazz Festival. In het voorjaar van 2017 haalden BIRD en LantarenVenster haar naar Rotterdam voor een eerste clubconcert. Sindsdien bracht Cyrille alweer twee albums uit – Cyrille Aimée Live en Move On: A Sondheim Adventure – dus het werd de hoogste tijd om de opkomende zangeres weer uit te nodigen voor een concert!