fbpx

Saturday 11 July 2015

Official North Sea Jazz Afterparty

BoogieBall

w/ John Morales, Jett Rebel & Ed Motta

Start

23:00 (doors: 22:00)

Ticket prices

€ 14,- (pre-sale, dagkaart) / € 15,- (door, dagkaart) / € 20,- (passe-partout)

Tickets

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall. Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Op de zaterdag zijn dat o.a John Morales, Jett Rebel en Ed Motta.

Na de compleet uitverkochte editie van vorig jaar (en dat jaar daarvoor) is BIRD klaar voor een nieuwe BoogieBall. Ook dit jaar nodigden we een aantal artiesten van North Sea Jazz Festival uit om dj te spelen en hun favoriete platen te laten horen. Studio 54-legende John Morales en singer-songwriter Jett Rebel zijn je muzikale gidsen van de zaterdagavond.

Gelijktijdig vindt in de tweede zaal BIRDsessions plaats. Deze wordt geopend door een speciale editie van Dutch Music Community.Onder leiding van pianist Piero Bianculli componeren o.a. Glenn Gaddum jr., Jan van Duikeren, Shirma Rouse en Laise Sanchez live muziek. Daarna is het tijd voor de jamsessie met op zaterdag als host Ed Motta. De eclectische sound van deze Braziliaanse muzikant omvat rock, soul, funk, jazz en een hele hoop dansbaarheid.

BoogieBall wordt muzikaal omlijst door verschillende dj’s en mc’s met op zaterdag: DJ Rob Manga, DJ Cutnice​, Phil Peoples, Dansbar en Gery Mendes (mc).

Tijdens BoogieBall is de keuken van BIRD open tot drie uur in de ochtend. Met antipasti, vlees en seafood voor iedereen met de midnight munchies.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Friday 23 October

Becca Stevens

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit […]

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]