fbpx

Friday 07 July 2023

Official North Sea Jazz Afterparty

BIRD’s Ball

North Sea Round Town

Start

23:00

Ticket prices

€21,- (Early BIRD) / €24,50 (Late BIRD) / 25,- (Door) / €37,50 (Passe-partout)

Tickets

Put them up… there is a new sheriff in town! BIRD’s Ball vervangt Boogieball als de officiële afterparty van het North Sea Jazz Festival! Dezelfde vibe, dezelfde grooves, dezelfde star-studded line-up, maar nu in een fris nieuw jasje. Zet het weekend van 7 en 8 juli dikgedrukt in je agenda; it’s going down!

The king’s dead, long live the king! BIRD’s Ball neemt dit jaar de fakkel over van Boogie Ball. Samen met North Sea Jazz en North Sea Round Town brengt BIRD the finest North Sea Jazz afterparty naar de hofbogen. You know the drill! We hebben de crème de la crème van de DJ-scene geregeld om je op de dansvloer te houden tot de break of dawn. En vergeet de finest performances niet van de greatest musicians die onvergetelijke jamsessies zullen houden. Excited? Wij ook! Let’s do this!

Lineup

Lakecia Benjamin
Local session host – Peter Somuah

Dj sets
Leroy Rey
DTM Funk
Bruce Lee & Bobby Martin (Bound45)

Cafe Dj: Giles

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town. North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 22 juni t/m zondag 9 juli 2023 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 17 April

Akua Naru

Cornel West beschreven “Toni Morrison of Hip Hop” brengt deze (niet te missen) mix terug naar BIRD!

Wednesday 17 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]

Friday 19 April

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!