fbpx

Thursday 08 July 2021

Sold Out

North Sea Round Town

Wilfried De Jong, Rita Lynn & Benjamin Herman

BirdTV

Start

Shift 1: 17:30 - 19.30 uur | Shift 2: 20:00 - 22:00 uur

Ticket prices

Reservering voor twee personen: €72.50 (inclusief Chef's Table Diner)

Sold Out

Wilfried de Jong is een jazz- en soulliefhebber en op 8 juli staat hij samen met Rita Lynn en Benjamin Herman in het restaurant van BIRD. Geniet van een diner in ons restaurant terwijl ze de fijnste plaatjes draaien uit hun omvangrijke muziekcollectie. Jij kan erbij zijn door een ticket te reserveren in ons restaurant voor één van de twee shifts op 8 juli.

Shift 1: 17:30 – 19.30 uur
Shift 2: 20:00 – 22:00 uur

Line-up

Wilfried De Jong, Rita Lynn & Benjamin Herman zullen gedurende twee shifts draaien.

Wilfried De Jong

Deze man is van alle markten thuis. Je kent hem misschien wel als presentator, schrijver en/of programmamaker. Als dj kent hij geen grenzen; denk aan soulvolle jazz, funky blazers, honkers en shouters die zich uiten in filmmuziek en suikerzoete ballads.

Rita Lynn

Rotterdamse dj Rita Lynn, ook wel bekend als ‘Caat’ of Cathelijne Beijn, staat voor wereldse jazz, funky ritmes, disco, boogie en nog veel meer swingende platen. Als dj draait ze in allerlei verschillende settings. Van clubs en festivals naar intieme kleine zalen. Naast dj is ze ook te vinden bij Operator Radio, waar zij één van de gastpresentatoren is. Verwacht verrassende en feelgood dansgroeves van soul, sixties latin, rock & roll en beyond.

Benjamin Herman

Benjamin Herman staat bekend als één van de meest veelzijdige jazzmuzikanten in Nederland. Hij is een inspiratiebron voor velen door zijn energieke en stevige sound. Door de jaren heen is zijn geluid steeds ruiger geworden. Benjamin is geworteld in de bebop van Art Pepper, Jackie McLean en en niemand minder dan Charlie (BIRD) Parker! Daarnaast bevat zijn muziek ook elementen van free jazz en rock & roll.

Regels m.b.t. Corona

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

Benjamin Herman

View agenda

Have A Look At This

Saturday 27 August

Xenia Rubinos

De visionaire zangeres en muziekmaker Xenia Rubinos duikt in en uit verschillende genres met haar signature power vocals en wordt […]

Saturday 03 September

Kokoroko

Kokoroko is een van de meest euforische, verbluffende formaties in de baanbrekende jazz-scene van Londen. De groep neemt het estafettestokje over van artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen en vervlecht die West-Afrikaanse highlife/Afrobeat roots met de moderne bruis van de Britse hoofdstad.

Friday 09 September

Chief Xian aTunde Adjuah

Christians Stretch Music, doet precies wat de naam al zegt: het rekt de traditionele interpretaties van jazz op (of uit) en maakt zo meer ruimte voor andere muzikale vormen, talen en culturen.