fbpx

Saturday 19 September 2020

BIRDbeats: Silent Disco

At Garden of BIRD

Start

Ronde 1: 19:00 uur | Ronde 2: 21:30 uur

Ticket prices

Ronde 1: 19:00 - 21:00
Ronde 2: 21:30 - 23:30 uur [sold out]
€42,00 euro (Ticket of four) (excl. Borg)

Tickets

De silent disco’s waren een groot succes in de Garden, daarom organiseren we zaterdag de laatste silent disco van dit jaar! Geniet van de laatste zonnestralen met de meest soulvolle hiphop, r&b en funky BIRD sounds. De lekkerste houtovenpizza’s, bites en ijskoude drankjes zijn ook weer verkrijgbaar.

Hoe werkt het? Je koopt een ticket of four en reserveer hiermee een tafel voor jou en drie vrienden. De bestellingen opgenomen door ons personeel en kun je o.a. BIRD’s signature cocktails bestellen. De tafels staan op gepaste afstand van elkaar en er wordt verzocht om op je zitplaats binnen jullie area te blijven. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees op tijd!

LET OP: Borg is €10 euro per koptelefoon en betaal je bij de entree. Neem dus gepast en contant geld mee, dit krijg je na afloop terug.

Ronde 1: 19:00 – 21:00
Ronde 2: 21:30 – 23:30 uur [sold out]

View agenda

Have A Look At This

Sunday 14 February

Valentines Dinner

LoveBIRDs! Dim het licht, light the candles: dit jaar brengen we ons Valentijnsdiner naar je huiskamer. Op zondag 14 februari […]

Wednesday 24 February

Marta Arpini

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels.

Friday 26 February

Jennie Lena

Jennie Lena heeft nogal een CV om u tegen te zeggen: ze zong bij Anouk en Postman, ging mee op […]