fbpx

Saturday 19 September

BIRDbeats: Silent Disco

At Garden of BIRD

Start

Ronde 1: 19:00 uur | Ronde 2: 21:30 uur

Ticket prices

Ronde 1: 19:00 - 21:00
Ronde 2: 21:30 - 23:30 uur [sold out]
€42,00 euro (Ticket of four) (excl. Borg)

Tickets

De silent disco’s waren een groot succes in de Garden, daarom organiseren we zaterdag de laatste silent disco van dit jaar! Geniet van de laatste zonnestralen met de meest soulvolle hiphop, r&b en funky BIRD sounds. De lekkerste houtovenpizza’s, bites en ijskoude drankjes zijn ook weer verkrijgbaar.

Hoe werkt het? Je koopt een ticket of four en reserveer hiermee een tafel voor jou en drie vrienden. De bestellingen opgenomen door ons personeel en kun je o.a. BIRD’s signature cocktails bestellen. De tafels staan op gepaste afstand van elkaar en er wordt verzocht om op je zitplaats binnen jullie area te blijven. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees op tijd!

LET OP: Borg is €10 euro per koptelefoon en betaal je bij de entree. Neem dus gepast en contant geld mee, dit krijg je na afloop terug.

Ronde 1: 19:00 – 21:00
Ronde 2: 21:30 – 23:30 uur [sold out]

View agenda

Have A Look At This

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Saturday 03 October

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.

Friday 23 October

Becca Stevens

Helaas heeft Becca Stevens haar najaarstour moeten annuleren. Ticketkopers krijgen persoonlijk bericht via e-mail.