fbpx

Saturday 25 December

BIRD X-Mas lunch

Eerste Kerstdag

Start

12:00 (ontvangst en aperitief) 13:00 (aan tafel)

Ticket prices

€70.50,- (X-Mas Lunch)
€90.50,- (X-Mas Lunch incl. wijnarrangement)
€26.00 (Wijnarrangement)

Tickets

Let op: voor toegang tot het restaurant is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Vier eerste kerstdag in BIRD met een X-mas lunch! Speciaal voor deze gelegenheid heeft chef Martin Voeten een feestelijk menu samengesteld vol met de culinaire verwennerijen die je onderhand van BIRD gewend bent (of voor het eerst zal meemaken, lucky you). Ook is er een bijpassend wijnarrangement. 

Het menu:

Vegetariër of allergieën?

Geef je wensen door aan info@bird-rotterdam.nl, dan zorgen wij voor een heerlijk aangepast menu.

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 April

YIN YIN

You won’t be judged als je dacht dat YIN YIN een Aziatische band was, maar niets is minder waar! De Limburgse band zet al jaren nietsvermoedende muziekliefhebbers op het verkeerde been met hun psychedelische Thaise funk uit de jaren 60/70 gemixt met disco, funk en elektronica. Vrijdag 29 april nemen zij hun zelfgekroonde ‘Thaichedelic’ sounds mee naar BIRD!

Wednesday 08 June

MIKE

Als je nog niet van MIKE hebt gehoord is dit het moment om je in te luisteren. De jonge rapper/producer maakt al lange tijd waves in de underground rapscene en zijn projects worden bejubeld door muziekcritici zoals Pitchfork. MIKE heeft geopend voor de likes als Blood Orange en Earl Sweatshirt en staat vrijdag 19 november in BIRD!

Wednesday 09 March

Curtis Harding

Dust off your cool man shades want Curtis Harding komt naar Rotterdam! De Amerikaanse genre bending singer-songwriter, drummer, guitarist en producer staat op woensdag 9 maart 2022 in Lantaren Venster. Dus drop al je plannen want hier wil je bij zijn