fbpx

Wednesday 22 November

Benjamin Herman

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€20,50 (Pre-sale) / €21,- (Door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Ontdek de ongeëvenaarde klanken van Benjamin Herman – een ware saxofoonvirtuoos en muzikale veelvraat! Met meer dan dertig jaar ervaring is hij een van de meest productieve musici van zijn generatie. Internationaal gelauwerd sinds de jaren negentig, heeft hij meer dan vijftig albums uitgebracht met zijn band New Cool Collective en als soloartiest. Op woensdag 22 november staat Benjamin in BIRD!

Van traditionele jazz tot punkjazz, filmmuziek en unieke interpretaties van componist Misha Mengelberg, Benjamin’s muzikale output is verbazingwekkend divers en meeslepend. Zijn zoektocht naar een herkenbaar en persoonlijk saxgeluid is de rode draad in zijn indrukwekkende oeuvre.

Op zijn nieuwste album heeft hij zich omringd met een uitzonderlijk getalenteerde groep muzikanten. Samen met Jimmi Hueting (drums), Peter Peskens (bas), Oscar Jan Hoogland (toetsen), Mischa Zaat (gitaar), Ebba Åsman (trombone, SE), Shinpei Ruike (trompet, JP) en Micah Graves (toetsen, US) creëerde hij een magische opname in de studio van Simon Akkermans.

Benjamin neemt je mee op een reis door tijdloze melodieën en grensverleggende improvisaties.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 13 January

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Friday 02 February

Kiefer

“Dit is een mooi leven.” Deze bemoedigende boodschap staat centraal in de muziek van Californische pianist en producer, Kiefer. Van jazz en R&B naar hip-hop en elektronische muziek, Kiefer weet op zijn eigen unieke manier iedereen te raken.
Op vrijdag 2 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

BnnyHunna

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!