fbpx

Wednesday 16 August

hosted by Komproeven

BBQ Battle: KipKipKip

at Garden of BIRD

Start

17:00

Ticket prices

€30,- excl. servicefee | Ticket for 4 €100,- excl. servicefee

Tickets

Deze zomer weer BBQ BATTLES bij Garden of BIRD in samenwerking met Komproeven. Er zijn 3 edities met elk een eigen thema, de laatste editie is op woensdag 16 augustus and we go for KIP. KipKipKip, Howards persoonlijke favoriet!

Per de Man, aka Perry. Jawoor, hij doet gewoon mee hoor! Ech wel. Wat kan deze superster nou niet. Niet van de buis af te slaan. Mij benieuwen wat hij met die kip gaat doen. Een ding is zeker zn tegenstander Nathan Meyer aka Big Nate doet mee. Daarmee is het een echt Rotterdamse strijd geworden.. Kom smullen, Komproeven.

Voor €30 excl. servicefee krijg je 2x een gerecht van de koks en heel veel lekkers tussendoor! Een avond vol plezier en lekkers.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 22 November

Benjamin Herman

Ontdek de ongeëvenaarde klanken van Benjamin Herman – een ware saxofoonvirtuoos en muzikale veelvraat! Met meer dan dertig jaar ervaring […]

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Friday 24 November

Lancey Foux

Lancey Foux

The unpredictable enigma Lancey Foux brengt zijn experimentele sound van trap bangers, psychedelische grooves & wavy synths naar Rotterdam!