fbpx

Wednesday 22 March 2023

Book a table
Gratis

BIRDsessions

Anarchic Snails

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Op woensdag 22 maart is het de beurt aan Anarchic Snails!

Anarchic Snails is een muzikale groep bestaand uit drie powervrouwen. Het trio is geboren uit de behoefte om gedachten en ideeën uit te drukken en te delen via hun muziek. De drie zijn geen vreemde van elkaar: Eva, Blanca en Celia Serrano zijn alledrie zussen! In hun sound hoor je een mix van geluiden die verschillende genres raakt zoals jazz, latin, pop, r&b en soul. Door hun samenkomende interesse in de fusie van verschillende genres en het overbrengen van sociale boodschappen is een optreden van dit drietal ongetwijfels uniek en divers. In de Valenciaanse muziekscene zijn ze al upcoming: kort geleden waren ze de winnaars van de Jazzstones Stage Showcases tijdens het Mar i Jazz Festival van Valencia. Nu nemen ze hun talenten mee naar Nederland en is het tijd om ze te bewonderen in BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 17 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]

Friday 19 April

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Friday 19 April

Justin Timberlake vs Usher

Yeah! We’re bringing sexy back! BIRD presents, Justin Timberlake vs Usher op vrijdag 19 april. Verwacht een avond vol good vibes en great RNB sounds! Ben jij team Justin of team Usher?!?⁠ Save the date en koop snel je ticket!