fbpx

Wednesday 22 March

Book a table
Gratis

BIRDsessions

Anarchic Snails

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Op woensdag 22 maart is het de beurt aan Anarchic Snails!

Anarchic Snails is een muzikale groep bestaand uit drie powervrouwen. Het trio is geboren uit de behoefte om gedachten en ideeën uit te drukken en te delen via hun muziek. De drie zijn geen vreemde van elkaar: Eva, Blanca en Celia Serrano zijn alledrie zussen! In hun sound hoor je een mix van geluiden die verschillende genres raakt zoals jazz, latin, pop, r&b en soul. Door hun samenkomende interesse in de fusie van verschillende genres en het overbrengen van sociale boodschappen is een optreden van dit drietal ongetwijfels uniek en divers. In de Valenciaanse muziekscene zijn ze al upcoming: kort geleden waren ze de winnaars van de Jazzstones Stage Showcases tijdens het Mar i Jazz Festival van Valencia. Nu nemen ze hun talenten mee naar Nederland en is het tijd om ze te bewonderen in BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Sunday 02 April

Sungazer

Het duo Sungazer staat op zondag 2 april 2023 in BIRD.