fbpx

Wednesday 22 March

Book a table
Gratis

BIRDsessions

Anarchic Snails

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Op woensdag 22 maart is het de beurt aan Anarchic Snails!

Anarchic Snails is een muzikale groep bestaand uit drie powervrouwen. Het trio is geboren uit de behoefte om gedachten en ideeën uit te drukken en te delen via hun muziek. De drie zijn geen vreemde van elkaar: Eva, Blanca en Celia Serrano zijn alledrie zussen! In hun sound hoor je een mix van geluiden die verschillende genres raakt zoals jazz, latin, pop, r&b en soul. Door hun samenkomende interesse in de fusie van verschillende genres en het overbrengen van sociale boodschappen is een optreden van dit drietal ongetwijfels uniek en divers. In de Valenciaanse muziekscene zijn ze al upcoming: kort geleden waren ze de winnaars van de Jazzstones Stage Showcases tijdens het Mar i Jazz Festival van Valencia. Nu nemen ze hun talenten mee naar Nederland en is het tijd om ze te bewonderen in BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 28 December

Spinvis

Spinvis

Spinvis komt terug naar Rotterdam! Donderdag 28 december presenteert de woordkunstenaar zijn nieuwe album Be-Bop-A-Lula in de Maassilo.

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!