fbpx

Wednesday 08 November 2023

Gratis

Alex Hamburger

BIRDsessions

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Woensdag 8 november staat fluitiste, vocaliste en componiste Alex Hamburger op ons podium!

Opgegroeid in een familie van artiesten, ontbrandde haar passie voor muziek al op jonge leeftijd. Haar debuutalbum And She Spoke (november 2021) verkent het diverse concept van de vrouwelijke stem door middel van originele composities en persoonlijke arrangementen. Het album, met de bekende bassist Doug Weiss, kreeg lovende kritieken. Het langverwachte tweede album van Alex, What If?, gaat over perceptie, transitie en de grenzen van de menselijke ervaring. Met een kwintet van getalenteerde muzikanten versmelt het album elektrische en akoestische geluiden voor een meeslepend verhaal. Na een geslaagde tournee door Zuid-Amerika in 2022, is dit jaar Europa aan de beurt. Woensdag 8 november staat ze in BIRD met haar band. See you there!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 17 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]

Friday 19 April

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Wednesday 24 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]