fbpx

Friday 24 January

360 Degrees & The Friends Foundation present

Theo Parrish

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (early BIRD) sold out
€14,- (pre-sale) sold out
€15,- (late BIRD)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 24 januari 2020, vijf jaar nadat ze samen al de BIRD-dansvloer sloopten, is het weer de beurt aan een allstar-line up met Theo Parrish en Thelonious.

Niemand kan een dansvloer zo opzwepen als Theo Parrish, met zijn unieke mix van disco, soulfull house, techno, soul en boogie. Hij groeide op luisterend naar muzikanten als Miles Davis, Nina Simone en Jimi Hendrix, maar ook George Gershwin. Na het behalen van een bacherlor in Sound Sculpture aan de KCAI in Kansas City, verhuisde hij naar Detroit, waar hij een actieve rol speelde in de underground house-scene. Hier groeide hij uit tot de meest veelzijdige DJ van de wereld (en waarschijnlijk het universum). Het is even rustig geweest rond de legend, maar eerder dit jaar bracht Theo een EP uit met leden van Hiatus Koyote, en single ‘This is For You’ belooft veel goeds voor het nieuwe album Wuddaji, dat binnenkort uitkomt en ongetwijfeld BIRD omver zal blazen.Mark your calendars!

Line-up

Theo Parrish
Thelonious
Peter Groovin’
HEAZ

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 11 February

Nerija BIRD Rotterdam

Nérija

Gooi zeven sleutelfiguren uit de Britse jazz-scene bij elkaar en voilà, Nérija is born. Het dominant vrouwelijke collectief, met o.a. […]

Tuesday 11 February

AMAGUK

Neem drie jazzcats en voeg er een gezonde dosis punkrock aan toe. What do you get? Het Rotterdamse AMAGUK! Onlangs […]

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!