fbpx

Friday 24 January

360 Degrees & The Friends Foundation present

Theo Parrish

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (early BIRD) sold out
€14,- (pre-sale) sold out
€15,- (late BIRD)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 24 januari 2020, vijf jaar nadat ze samen al de BIRD-dansvloer sloopten, is het weer de beurt aan een allstar-line up met Theo Parrish en Thelonious.

Niemand kan een dansvloer zo opzwepen als Theo Parrish, met zijn unieke mix van disco, soulfull house, techno, soul en boogie. Hij groeide op luisterend naar muzikanten als Miles Davis, Nina Simone en Jimi Hendrix, maar ook George Gershwin. Na het behalen van een bacherlor in Sound Sculpture aan de KCAI in Kansas City, verhuisde hij naar Detroit, waar hij een actieve rol speelde in de underground house-scene. Hier groeide hij uit tot de meest veelzijdige DJ van de wereld (en waarschijnlijk het universum). Het is even rustig geweest rond de legend, maar eerder dit jaar bracht Theo een EP uit met leden van Hiatus Koyote, en single ‘This is For You’ belooft veel goeds voor het nieuwe album Wuddaji, dat binnenkort uitkomt en ongetwijfeld BIRD omver zal blazen.Mark your calendars!

Line-up

Theo Parrish
Thelonious
Peter Groovin’
HEAZ

View agenda

Have A Look At This

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Saturday 03 October

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]