fbpx

Friday 25 September 2015

The Couch

W/ Wantigga & DJ Drivah

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,50 (pre-sale, Sold out!) / € 10,- (bring a friend, Sold out!) / € 10,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Wat krijg je als je de intimiteit van je huiskamer combineert met de gezelligheid van jouw favoriete club? Inderdaad, The Couch, waar bankhangen en feesten samenkomen.

Na een uitverkochte eerste editie neemt The Couch de grote zaal van BIRD over met de meest dansbare future sounds als g-funk, trap en house. Hiervoor hebben gastheren Djo en Son dj’s Wantigga en Drivah uitgenodigd. Wantigga geldt als een van de snelst rijzende sterren in het future-circuit en staat bekend om zijn energieke dj-sets (en producties!) vol hiphop, bass en uk-house, voorzien van een dikke laag soul. Met een nominatie voor Best DJ van de prestigieuze State Awards op zak is de Amsterdamse dj en producer Drivah allang geen onbekende meer in het clubcircuit. Van Appelsap tot resident van de toonaangevende clubavond Encore, Drivah doet het allemaal. Mr. Cotino, Franky Sticks, Rody G en Fourthy Woods maken het feest compleet!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 August

Dansavond Beyonce vs Rihanna BIRD Hofbogen

Beyoncé vs Rihanna

Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go!

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]

Thursday 17 October

PJ Morton BIRD Rotterdam

PJ Morton

PJ Morton released his new album, PAUL and he will be performing his new songs in Rotterdam on October 17th in BIRD! Hope to see you there.