fbpx

Friday 25 September 2015

Tickets

The Couch

W/ Wantigga & DJ Drivah

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,50 (pre-sale, Sold out!) / € 10,- (bring a friend, Sold out!) / € 10,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Wat krijg je als je de intimiteit van je huiskamer combineert met de gezelligheid van jouw favoriete club? Inderdaad, The Couch, waar bankhangen en feesten samenkomen.

Na een uitverkochte eerste editie neemt The Couch de grote zaal van BIRD over met de meest dansbare future sounds als g-funk, trap en house. Hiervoor hebben gastheren Djo en Son dj’s Wantigga en Drivah uitgenodigd. Wantigga geldt als een van de snelst rijzende sterren in het future-circuit en staat bekend om zijn energieke dj-sets (en producties!) vol hiphop, bass en uk-house, voorzien van een dikke laag soul. Met een nominatie voor Best DJ van de prestigieuze State Awards op zak is de Amsterdamse dj en producer Drivah allang geen onbekende meer in het clubcircuit. Van Appelsap tot resident van de toonaangevende clubavond Encore, Drivah doet het allemaal. Mr. Cotino, Franky Sticks, Rody G en Fourthy Woods maken het feest compleet!

View agenda

Have A Look At This

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!

Saturday 13 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: BoogieBall!