fbpx

Friday 25 September 2015

The Couch

W/ Wantigga & DJ Drivah

Start

23:00

Ticket prices

€ 7,50 (pre-sale, Sold out!) / € 10,- (bring a friend, Sold out!) / € 10,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Wat krijg je als je de intimiteit van je huiskamer combineert met de gezelligheid van jouw favoriete club? Inderdaad, The Couch, waar bankhangen en feesten samenkomen.

Na een uitverkochte eerste editie neemt The Couch de grote zaal van BIRD over met de meest dansbare future sounds als g-funk, trap en house. Hiervoor hebben gastheren Djo en Son dj’s Wantigga en Drivah uitgenodigd. Wantigga geldt als een van de snelst rijzende sterren in het future-circuit en staat bekend om zijn energieke dj-sets (en producties!) vol hiphop, bass en uk-house, voorzien van een dikke laag soul. Met een nominatie voor Best DJ van de prestigieuze State Awards op zak is de Amsterdamse dj en producer Drivah allang geen onbekende meer in het clubcircuit. Van Appelsap tot resident van de toonaangevende clubavond Encore, Drivah doet het allemaal. Mr. Cotino, Franky Sticks, Rody G en Fourthy Woods maken het feest compleet!

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!