fbpx

Friday 08 April 2016

360 Degrees

The Black Madonna, Hunee & Sassy J

Start

23:00

Ticket prices

€ 12,- (early BIRD) / € 15,- (pre-sale & door)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Met deze editie de heilige drie-eenheid The Black Madonna, Hunee en Sassy J.

The Black Madonna

The Black Madonna staat bekend om haar hoogstaande techniek en dj-sets waarin ze met gemak switcht van disco naar techno. Afgelopen jaar waren haar mixen te horen op blogs als FACT, Beats in Space en in de radioshow van Bicep. Ook stond zij in de Panorama Bar en werd ze het hoogtepunt van het Amsterdamse Lentekabinet Festival genoemd.

Hunee

Zijn dj-sets hebben Hunee al over de hele wereld gebracht en overal worden zijn avontuurlijke en uiterst dansbare sets geprezen. Of het nu klassieke house is, funkende disco, boogie of meeslepende afrobeat, Hunee draait er zijn hand niet voor om. Met de release van debuutalbum Hunch Music vorig jaar bij Rush Hour en het winnen van het beste album van Nederland volgens 3voor12, is voor de in Amsterdam woonachtige Hunee een nieuw hoofdstuk begonnen waarbij het einde van zijn groei nog lang niet in zicht is.

Sassy J

Deze Oostenrijkse dj, muziekliefhebber en grafisch ontwerper werd ons aangeraden door de Belgische dj LeFtO en na het luisteren van haar mixes wisten we precies waarom!

Natuurlijk zal resident Thelonious net als altijd het publiek alvast in de juiste sfeer brengen met zijn dansbare en explosieve sounds.

Interview

The Black Madonna Manifesto

The Black Madonna ging zitten voor een interview. En als Black Madonna praat, luister je!

Article

What’s in a name?

Deze artiesten kozen ervoor hun fans met hun naam op het verkeerde been te zetten.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 August

Dansavond Beyonce vs Rihanna BIRD Hofbogen

Beyoncé vs Rihanna

Een tribute aan deze twee female powerhouses kon niet lang uitblijven, so here we go!

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]

Monday 21 October

Slowthai BIRD Rotterdam

Slowthai

Wat krijg je als grime en punk een liefdesbaby maken? Juist: slowthai! De jonge rapper uit Northampton heeft een anarchistisch […]