Wednesday 10 February 2016

Gratis

BIRDsessions

Rok Zalokar Trio

Start

22:00

Ticket prices

Genre

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Rok Zalokar Trio’s originele composities vallen op door de sterke nadruk op sfeer en stemming. Denk jazz met een vleugje rock en ambient. Door de hoge mate van improvisatie op het podium draagt ieder lid van het trio bij aan de evolutie van de songs. Het Rok Zalokar Trio moet je dan ook echt een keer live hebben meegemaakt.

Line-up

Ruud Voesten: drums
Soet Kempeneer: bas
Rok Zalokar: piano

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Monday 15 April

Raul Midon BIRD Rotterdam

Raul Midón

Vanavond laat Raul Midón zijn eigenzinnige mix van soul, jazz, latin en flamenco horen op het BIRD-podium.