fbpx

Friday 28 February

Ntjam Rosie

CD Release

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50 (pre-sale) / € 19,50 (door)

Tickets

De in Kameroen geboren Ntjam Rosie maakte in 2017 waves met haar album Breaking Cycles, waarvoor ze zinderende reviews en verschillende prijzen ontving. Flash-forward naar 2020: de zangeres heeft een nieuwe plaat klaarliggen. Op 28 februari released ze haar lp Family & Friends met haar family en friends (jij dus!) in BIRD.

Eerder toerde Ntjam Rosie samen met het Artvark Saxophone Quartet langs de theaters met de voorstelling Homelands, was zij te zien en te horen in de succesvolle theatervoorstelling We hadden liefde, we hadden wapens en met haar eigen theaterproductie Breaking Beats.

Ntjam Rosie speelde op talloze Nederlandse podia en jazzfestivals -waaronder het North Sea Jazz Festival -en trad op in inmiddels meer dan 20 landen. Diverse malen was zij te gast bij DWDD, Vrije geluiden en andere bekende radio-en tv-programma’s en vrijdag 28 februari dus in BIRD!

Ntjam Rosie

View agenda

Have A Look At This

Saturday 11 April

Garden of BIRD

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat ook dit event […]

Sunday 26 April

Cloud 8

Om Koningsnacht on point in te luiden is het dit jaar aan Cloud 8 om een nacht vol oranje te verzorgen. Met […]

Saturday 23 May

Soul Food Night

In samenwerking met COCO Rotterdam brengt BIRD een eerbetoon aan de swingende keuken van Noord Amerika. Dus neem plaats aan onze lange tafels voor een avond vol shared dining, Bloody Mary’s en natuurlijk de beste soul food klassiekers.