fbpx

Friday 28 February

Ntjam Rosie

CD Release

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50 (pre-sale) / € 19,50 (door)

Tickets

De in Kameroen geboren Ntjam Rosie maakte in 2017 waves met haar album Breaking Cycles, waarvoor ze zinderende reviews en verschillende prijzen ontving. Flash-forward naar 2020: de zangeres heeft een nieuwe plaat klaarliggen. Op 28 februari released ze haar lp Family & Friends met haar family en friends (jij dus!) in BIRD.

Eerder toerde Ntjam Rosie samen met het Artvark Saxophone Quartet langs de theaters met de voorstelling Homelands, was zij te zien en te horen in de succesvolle theatervoorstelling We hadden liefde, we hadden wapens en met haar eigen theaterproductie Breaking Beats.

Ntjam Rosie speelde op talloze Nederlandse podia en jazzfestivals -waaronder het North Sea Jazz Festival -en trad op in inmiddels meer dan 20 landen. Diverse malen was zij te gast bij DWDD, Vrije geluiden en andere bekende radio-en tv-programma’s en vrijdag 28 februari dus in BIRD!

Ntjam Rosie

View agenda

Have A Look At This

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!

Sunday 01 March

Nona

Ze is nog in haar vroege twenties, maar heeft nu al de warme, rauwe stem van een doorgewinterde vocaliste. Ze […]

Thursday 05 March

Charlotte Dos Santos at BIRD

Charlotte Dos Santos

Donderdag 5 maart komt Charlotte Dos Santos naar BIRD! De sounds van deze Braziliaans-Noorse componiste, producer en vocaliste zijn net […]