fbpx

Friday 28 February

Ntjam Rosie

CD Release

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50 (pre-sale) / € 19,50 (door)

Tickets

De in Kameroen geboren Ntjam Rosie maakte in 2017 waves met haar album Breaking Cycles, waarvoor ze zinderende reviews en verschillende prijzen ontving. Flash-forward naar 2020: de zangeres heeft een nieuwe plaat klaarliggen. Op 28 februari released ze haar lp Family & Friends met haar family en friends (jij dus!) in BIRD.

Eerder toerde Ntjam Rosie samen met het Artvark Saxophone Quartet langs de theaters met de voorstelling Homelands, was zij te zien en te horen in de succesvolle theatervoorstelling We hadden liefde, we hadden wapens en met haar eigen theaterproductie Breaking Beats.

Ntjam Rosie speelde op talloze Nederlandse podia en jazzfestivals -waaronder het North Sea Jazz Festival -en trad op in inmiddels meer dan 20 landen. Diverse malen was zij te gast bij DWDD, Vrije geluiden en andere bekende radio-en tv-programma’s en vrijdag 28 februari dus in BIRD!

Ntjam Rosie

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Saturday 01 August

De club van 100 presenteert: The Grapevyne

De club van 100 presenteert een serie videoclipavonden in de meest intieme club van Rotterdam; BIRD. Reserveer een private area […]