fbpx

Tuesday 14 January

Book a table
Gratis

Kay Slice

ism Music Matters

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Dinsdag 14 januari staat de ‘hiphopkid with a Ghana soul’, aka Kay Slice, in BIRD! 2019 is het jaar waarin hij De Wereld Draait Door laat swingen en Mathijs van Nieuwkerk laat fluiten, het jaar van Rembrandt met zijn scherpe woorden opent en de toetsenist van Gregory Porter strikt voor zijn nieuwe live-band, met Brandwerk voor de Koning optreedt en een plek in de finale van de grote Prijs van Nederland bemachtigt.

Kay Slice is op een muzikale missie. Hoe dat klinkt? Als een mix van hiphop, soul en afrobeat: meditaties op zelfliefde, identiteit en alles wat je tegenkomt tijdens de zoektocht naar jezelf. Don’t miss it!

Dit concert is in samenwerking met Music Matters.

Line-up

Kay Slice: Vocals, Percussion
Eliando Hatumena: drums
Willem t Hart: Keys
Yannick de Soomer: Bass

Insider tip

Let op: vooraf speelt PJ Morton in de Podium-zaal, we zien je graag wat eerder!

View agenda

Have A Look At This

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!

Sunday 16 February

Joe Armon Jones BIRD Rotterdam

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]

Friday 28 February

Ntjam Rosie

Het album Breaking Cycle van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. Het Engelse Soulandjazz.com riep het album uit tot Soul Album of the week en het eveneens Engelse Echoes Magazine verkoos het tot Beste Soul Album van 2017!