fbpx

Sunday 16 February

Joe Armon-Jones

Start

21:25 (door: 20:30)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) / € 18,- (door)
CJP: € 14,50 (pre-sale only)

Tickets

Let op: om productionele redenen begint het concert van Joe Armon-Jones vanavond een uurtje later. Ook gaan onze deuren wat later open. Dit is het nieuwe tijdschema:

20.30 uur: Doors.
20.45 uur: Rago Foot (support-act).
21.25 uur (+/-): Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs binnen de bruisende “UK Jazz Invasion” bekend als een supertalent. Met zijn virtuoso-keyboard-skills blijft hij trouw aan de roots van het genre, terwijl hij tegelijkertijd nieuwe generaties aanspreekt met zijn muzikale trips naar hiphop, funk en dub.

Debuutalbum Starting Today leverde hem veel praise op en nieuwe track Icy Roads (Stacked) is een ijzersterk voorproefje op plaat #2. Na uitverkochte UK shows, een Boiler Room en Gilles Peterson’s Radio 6, is het nu de beurt aan Rotterdam.

Joe Armon-Jones

Article

UK-jazz (🇬🇧) takeover in BIRD

De bustling UK-scene maakt een oversteek naar BIRD. Witness the sickness!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 05 March

Charlotte Dos Santos at BIRD

Charlotte Dos Santos

Donderdag 5 maart komt Charlotte Dos Santos naar BIRD! De sounds van deze Braziliaans-Noorse componiste, producer en vocaliste zijn net […]

Saturday 07 March

Antal, Sassy J & Dego

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica […]

Wednesday 11 March

Yung Nnelg

Yung Nnelg, Amsterdammer met Ghanese roots, heeft zich op de kaart gezet als één van ’s lands meest unieke en […]