fbpx

Friday 11 October

Super-Sonic Jazz & 360 Degrees present

Greyheads

Afterparty: Byron The Aquarius

Start

22:00 (doors: 21:30)

Ticket prices

€ 12,50 (concert) / € 13,- (door concert)
€ 9,- (club night) / € 10,- (door club night)
€ 17,50 (combiticket concert & club night)

Tickets

Super-Sonic Jazz is joining forces met 360 Degrees en gezamenlijk presenteren ze Greyheads and Byron The Aquarius voor een nacht- en ochtendvullende extravaganza.

Greyheads

Greyheads is Rotterdam, en Rotterdam is Greyheads: een echte culturele melting pot, van rauwe, eigentijdse klanken. De band weerspiegelt deze wisselwerking met hun opzwepende mix van jazz en hiphop. A winning formula, dat zal kristalliseren in hun allereerste lp HOMES.

Line-up

Nello Biasini: drums
Simone Cesarini: guitar
Matthijs Geerts: keys
Damien Roussos: bass
Ukko Heinonen: tenor sax
Ebba Åsman: trombone

Byron the Aquarius (DJ-set)

Liefhebbers van Onra kennen de naam Byron The Aquarius vermoedelijk al wel. In 2007 maakten de twee namelijk The Big Payback EP, een ep die steeds steeds grijzer gedraaid wordt at BIRD-headquarters. De meesten zullen Byron echter kennen van zijn ep’s die op Sound Signature van Theo Parrish en Wild Oats van Kyle Hall zijn verschenen. Met deze ep’s, en hun door jazz beïnvloede house, maakte Byron een diepe indruk op de house-community… en vanavond ook op jou!

Insider tip

Na het optreden van Greyheads gaan we door met Byron The Aquarius achter de draaitafels. Je kunt een los kaartje voor het concert of de clubnight kopen, maar een combiticket voor de hele avond/nacht/vroege ochtend is wel zo voordelig (en gezellig!)

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 October

Diggy Dex BIRD Rotterdam

Diggy Dex

Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.

Friday 01 November

BIRDBOXX Ep. 1

Welkom in de BIRDboxx, de nieuwe speeltuin voor vrije geesten en artistieke hoogvliegers. Ballroomkids, fashionistas en iedereen die zich niet […]

Saturday 02 November

Salami-Rose-Joe-Louis-BIRD-Rotterdam

Salami Rose Joe Louis

Salami Rose Joe Louis luidt de artiestennaam van de nieuwste aanwinst van Flying Lotus’ grensverleggende platenlabel Brainfeeder. Het is een […]