fbpx

Friday 11 October 2019

Super-Sonic Jazz & 360 Degrees present

Greyheads

Afterparty: Byron The Aquarius

Start

22:00 (doors: 21:30)

Ticket prices

€ 12,50 (concert) / € 13,- (door concert)
€ 9,- (club night) / € 10,- (door club night)
€ 17,50 (combiticket concert & club night)

Tickets

Super-Sonic Jazz is joining forces met 360 Degrees en gezamenlijk presenteren ze Greyheads and Byron The Aquarius voor een nacht- en ochtendvullende extravaganza.

Greyheads

Greyheads is Rotterdam, en Rotterdam is Greyheads: een echte culturele melting pot, van rauwe, eigentijdse klanken. De band weerspiegelt deze wisselwerking met hun opzwepende mix van jazz en hiphop. A winning formula, dat zal kristalliseren in hun allereerste lp HOMES.

Line-up

Nello Biasini: drums
Simone Cesarini: guitar
Matthijs Geerts: keys
Damien Roussos: bass
Ukko Heinonen: tenor sax
Ebba Åsman: trombone

Byron the Aquarius (DJ-set)

Liefhebbers van Onra kennen de naam Byron The Aquarius vermoedelijk al wel. In 2007 maakten de twee namelijk The Big Payback EP, een ep die steeds steeds grijzer gedraaid wordt at BIRD-headquarters. De meesten zullen Byron echter kennen van zijn ep’s die op Sound Signature van Theo Parrish en Wild Oats van Kyle Hall zijn verschenen. Met deze ep’s, en hun door jazz beïnvloede house, maakte Byron een diepe indruk op de house-community… en vanavond ook op jou!

Insider tip

Na het optreden van Greyheads gaan we door met Byron The Aquarius achter de draaitafels. Je kunt een los kaartje voor het concert of de clubnight kopen, maar een combiticket voor de hele avond/nacht/vroege ochtend is wel zo voordelig (en gezellig!)

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 11 February

Nerija BIRD Rotterdam

Nérija

Gooi zeven sleutelfiguren uit de Britse jazz-scene bij elkaar en voilà, Nérija is born. Het dominant vrouwelijke collectief, met o.a. […]

Tuesday 11 February

AMAGUK

Neem drie jazzcats en voeg er een gezonde dosis punkrock aan toe. What do you get? Het Rotterdamse AMAGUK! Onlangs […]

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!