fbpx

Friday 19 February 2016

All Night Long

Detroit Swindle

Ep-release In Reverse

Start

23:55

Ticket prices

Toegang: € 7,- (pre-sale) / € 10,- (door) / € 5,- (door, op vertoon van Beat M Up-ticket)

Tickets

BIRD presenteert een serie clubavonden die helemaal in het teken staat van de dj’s die ons muzikale klimaat scheppen: de pioniers van toen en de helden van morgen. Deze editie viert Detroit Swindle de release van de ep In Reverse met een set van zes uur (!).

Nee, Detroit Swindle komt niet uit de stad 6000 km verderop, maar gewoon uit Amsterdam. Zo’n vijf jaar geleden leerde het duo elkaar daar kennen. Ze bondden over hun gemeenschappelijke liefde voor early house, hiphop en Motown, begonnen onversneden house te draaien en zijn hier niet meer mee opgehouden. Inmiddels zijn Lars en Maarten uitgegroeid van houseliefhebbers naar de act waar houseliefhebbers het over hebben!

En het is niet bij alleen dj’en gebleven. Naast dj-sets en visual livesets als Detroit Swindle & The Programme zijn Lars en Maarten zelf ook op zoek naar vers talent voor hun eigen label Heist. En met zo’n enorme interne platenkast, zijn de mannen de uitgelezen curatoren voor de houseplaylist op 22tracks, waar ze elke maand de beste housenummers bij elkaar zetten. Luister hem alvast en, als je toch bezig bent, ook de Boilerroom-set waar de energie vanaf druipt. Zorg er ook voor dat je de 19e goed uitgerust bent. Want wanneer Detroit Swindle zijn uiterst dansbare en energieke set draait, behoort stilstaan niet tot de opties.

Interview

De nacht in met Detroit Swindle

BIRD sprak Lars Dales en Maarten Smeets in hun studio waar ze hard werken aan de voorbereidingen van hun wereldwijde tour.

Article

What’s in a name?

Deze artiesten kozen ervoor hun fans met hun naam op het verkeerde been te zetten.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 02 November

Salami-Rose-Joe-Louis-BIRD-Rotterdam

Salami Rose Joe Louis

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.