fbpx

Friday 19 February 2016

Tickets

All Night Long

Detroit Swindle

Ep-release In Reverse

Start

23:55

Ticket prices

Toegang: € 7,- (pre-sale) / € 10,- (door) / € 5,- (door, op vertoon van Beat M Up-ticket)

Tickets

BIRD presenteert een serie clubavonden die helemaal in het teken staat van de dj’s die ons muzikale klimaat scheppen: de pioniers van toen en de helden van morgen. Deze editie viert Detroit Swindle de release van de ep In Reverse met een set van zes uur (!).

Nee, Detroit Swindle komt niet uit de stad 6000 km verderop, maar gewoon uit Amsterdam. Zo’n vijf jaar geleden leerde het duo elkaar daar kennen. Ze bondden over hun gemeenschappelijke liefde voor early house, hiphop en Motown, begonnen onversneden house te draaien en zijn hier niet meer mee opgehouden. Inmiddels zijn Lars en Maarten uitgegroeid van houseliefhebbers naar de act waar houseliefhebbers het over hebben!

En het is niet bij alleen dj’en gebleven. Naast dj-sets en visual livesets als Detroit Swindle & The Programme zijn Lars en Maarten zelf ook op zoek naar vers talent voor hun eigen label Heist. En met zo’n enorme interne platenkast, zijn de mannen de uitgelezen curatoren voor de houseplaylist op 22tracks, waar ze elke maand de beste housenummers bij elkaar zetten. Luister hem alvast en, als je toch bezig bent, ook de Boilerroom-set waar de energie vanaf druipt. Zorg er ook voor dat je de 19e goed uitgerust bent. Want wanneer Detroit Swindle zijn uiterst dansbare en energieke set draait, behoort stilstaan niet tot de opties.

Interview

De nacht in met Detroit Swindle

BIRD sprak Lars Dales en Maarten Smeets in hun studio waar ze hard werken aan de voorbereidingen van hun wereldwijde tour.

Article

What’s in a name?

Deze artiesten kozen ervoor hun fans met hun naam op het verkeerde been te zetten.

View agenda

Have A Look At This

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!

Saturday 13 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: BoogieBall!