fbpx

Wednesday 06 November

Angel Bat Dawid

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) / € 18,- (door)
CJP: € 14,50 (pre-sale only)

Tickets

Chicago’s sprituele jazz-savior, Angel Bat Dawid, komt naar Rotterdam! De klarinettist, zangeres en muzikale waarzegster groeide binnen no-time uit tot een sterspeler in Chicago’s avant-garde. Woensdag 6 november daalt haar kosmische mix van jazz, funk en improvisatie neer in BIRD.

“Angel Bat Dawids debut serves as a vibrant, spiritual, free-jazz document of black life as it stands today.” – Pitchfork

In Chicago begeeft Angel Bat Dawid zich tussen goden: regelmatig jamt ze met cats als Ben LaMar Gay, Jaimie Branch, Damon Locks en Roscoe Mitchell. Toch besloot ze op haar debuutplaat The Oracle solo te gaan. Het album staat vol met futuristische sounds à la Sun Ra; een geluid dat Pitchfork al in hogere sferen bracht. Woensdag 6 november brengt ze haar nir­wana naar BIRD. Ready to get elevated?

View agenda

Have A Look At This

Saturday 28 September

Closing Party

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Friday 11 October

Greyheads-at-BIRD-1660

Greyheads

Greyheads is Rotterdam, en Rotterdam is Greyheads: een echte culturele melting pot, ruw en eigentijds. De band weerspiegelt haar thuisstad in de muziek die ze brengt, met als basis de wisselwerking tussen jazz en hiphop.

Tuesday 15 October

Theo Croker BIRD Rotterdam

Theo Croker

Het is niet zo gek dat Theo Croker al op jonge leeftijd een jazzpurist was: hij is de kleinzoon van […]