fbpx

Tuesday 19 April 2016

Gratis

Homegrown

Cheryll de la Croix & Oliver Cried Wolf

Presented by Roots en Routes

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Cheryll de la Croix

Cheryll is een soulvolle zangeres die al van kleins af aan op het podium staat, mede dankzij de muzikale familie waarin ze is opgegroeid. Ze had al showcases in o.a. de Melkweg en bracht vorig jaar de single ‘Feels So Right’ uit. Voor haar optreden tijdens Homegrown neemt ze haar complete band mee.

Oliver Cried Wolf

Wat begon als een soloproject van singer-songwriter Floris Olivier groeide snel uit tot een band waarin elk lid zijn creativiteit kwijt kon. De liedjes, geschreven vanuit het perspectief van de leadzanger, werden nieuw leven ingeblazen door drummer Stefan Jansen, bassist Joop de Graaf en toetsenist Lucas Fokkema. Het resultaat? Dromerige folk-vibe met invloeden van jazz, blues en soms een hint van rock.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Roots en Routes.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!