fbpx

Tuesday 12 April 2016

Gratis

Homegrown

Joia

Presented by Music Matters

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Na jaren gezongen te hebben in een rockband, is Joia een nieuwe weg ingeslagen. Ze maakt pure muziek, zonder enige poespas, een combinatie van de intimiteit van een singer-songwriter en de expressiviteit van een kleinkunstenaar. Denk aan Lianne La Havas, Jeff Buckley en Wende Snijders.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door Music Matters.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

Friday 21 June

Gayance x Rahaan

Gayance, een jazzy house dj die al 10 jaar verschillende zalen uitverkoopt. Rahaan staat bekend om zijn funky en soulvolle house en disco sound.