fbpx

Thursday 04 April

Gratis

IKNOWNOA

Afteract Steffen Morrison

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

IKNOWNOA weet met zijn R&B meets Pop-songs elke zaal ondersteboven te zetten. Donderdag 04 april staat hij in BIRD! IKNOWNOA is een afteract van Steffen Morrison en een samenwerking tussen de Nieuwe Lichting x BIRD.

 De 23-jarige Future R&B artiest IKNOWNOA heeft als missie herkenbare ervaringen te creëren en mensen samen te brengen in een verdeelde wereld. In zijn debuutjaar scoort hij 2 shows in de Melkweg, een uitverkochte EP-release show en weet hij met zijn R&B meets Pop-songs elke zaal ondersteboven te zetten. Na een succesvolle afsluiting van het Popronde Eindfeest, ligt de nieuwe muziek voor 2024 al klaar. Stay tuned en betreed het dynamische universum van IKNOWNOA. Voor fans van: N.E.R.D, Michael Jackson, Steve Lacy, Kanye West, Dijon en Daft Punk.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥