fbpx

Monday 27 May

Book a table
Sold Out

Son Little

At Lantarenvenster

Start

20:00 (Doors: 19:00)

Ticket prices

€23,- incl. servicekosten
De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 08 maart 11:00.

Sold Out

Genre

Tell your friends

Op maandag 27 mei staat Son Little in Lantarenvenster! Wie met een divers invloedenpalet van artiesten als Paul McCartney, Grizzly Bear, Kendrick Lamar en Little Dragon zijn debuutplaat muzikaal inkleurt, is nieuwsgierig én ambitieus. Son Little (echte naam: Aaron Livingstone) uit Philadelphia is dan ook niet zomaar een singer-songwriter.

De Amerikaan heeft een voorliefde voor roots- en urban crossovers en laat sinds zijn succesvolle titelloze eerste album zijn artistieke radar de vrije hand. Zo werkte de R&B-artiest al samen met hiphop-producer RJD2, The Roots, Portugal. The Man en Mavis Staples. Little, die vrijwel alle instrumenten op zijn platen zelf inspeelt, verraste in 2022 met het persoonlijke Like Neptune, waarop hij zijn chronische, bijna destructieve gebrek aan zelfvertrouwen omzet in een prachtig opus over het overwinnen van een generatie-gerelateerd trauma. Een plaat die beklijft en een weerspiegeling toont van zijn diepe innerlijke verlangen om de meest stralende versie van zichzelf te zijn.

Line-up:
Aaron Earl Livingston – zang, gitaar
Wil Blades – keyboards
Steve McKie – drums

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.