fbpx

Saturday 16 July 2022

BIRDbeats: Silent Disco

GARDEN OF BIRD

Start

20.00

Ticket prices

€ 10,- huur van koptelefoon | € 35,- voor 4 personen
€ 10,- borg voor koptelefoon ( cash, krijg je na afloop terug)

Tickets

Het terras is weer open en dat betekent dat ook BIRDbeats Silent Disco terug is! De Garden of BIRD verandert weer in een kolkende massa van flikkerende koptelefoons. Zing en dans mee op je favoriete nummers vanaf 20:00 uur.

Hoe werkt het? Online betaal je voor de huur van de koptelefoon. Wij verwelkomen jullie met headphones. De selectors? Dat ben jij zelf, want je kiest deze middag je eigen tunes via twee kanalen op je headphones. Tune jij in op kanaal Old Skool voor hiphop-, disco- en/of soulclassics? Of ga je voor de frisse tracks van vandaag op kanaal New Skool? Tune in and stay locked!

Er is een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, wees op tijd! LET OP: Borg is € 10,- per koptelefoon en betaal je bij de entree ( cash). Neem dus gepast en contant geld mee, dit krijg je na afloop terug.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!