fbpx

Thursday 23 September 2021

Sold Out

S10

at Annabel

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale)

Sold Out

Let op: door de overheidsmaatregelen die gelden tot 25 september, is het concert van S10 verplaatst naar Annabel. De show is seated en een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) en ID-kaart is vereist voor toegang.

S10 a.k.a. Stien den Hollander komt naar Rotterdam! De zangeres werkte al samen met o.a. Ares, Willem en Yung Nnelg en stond steevast tussen de best-of-lijsten op festivals als Eurosonic Noorderslag en Lowlands. Donderdag 23 september presenteert ze haar nieuwe album tijdens een clubshow in Annabel.

S10’s mix van rap, zang en spoken word laat je voelen als de hoofdrolspeler in een denkbeeldig toneelstuk. Stien is pas 20, maar door haar indringende levensverhalen voelt het alsof ze al minstens 30 jaar meedraait in de game. Op haar albums flowt ze moeiteloos over (door Sim Fane geproduceerde) 808-loaded hiphopbeats en psychedelische melodieën. Een sound waarmee S10 de Volkskrant overhaalde haar om te dopen tot “de meest oorspronkelijke stem in de hedendaagse Nederlandse hiphop”. Check haar (met een Edison bekroonde) debuutalbum Snowsniper en you’ll understand why.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.