fbpx

Saturday 26 September 2020

Cinema Culinair

Filmdiner op je eigen bank

Start

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

Cinema Culinair keert voor de derde keer terug. Deze editie check je de cult-classic Chef. Geniet van overheerlijke Amerikaans/Italiaanse gerechten én streetfood uit Cuba en Korea. Het concept is eenvoudig: je kijkt naar een film en geniet gelijktijdig van de gerechten uit de film. Onze chef Martin levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw culinaire diner.

De film

Chef (Favreau, 2014) is een culinaire komedie over topkok Carl Casper die leeft voor zijn werk. Als hij door een restaurantcriticus wordt afgebrand, uit hij zijn frustratie op Twitter. Hij beseft niet dat iedereen zijn reactie kan lezen, waarna een mediarel volgt. Zijn ex-vrouw tipt hem een foodtruck aan te schaffen en terug te keren naar de basis: eerlijk en lekker eten waar mensen blij van worden. Met zijn zoontje en een oud-collega reist hij door de zuidelijke staten van Amerika en hervindt hij zijn plezier in koken.

Het menu

Onze chef Martin laat je proeven van spaghetti aglio e olio, Koreaanse kip met pompoen en kimchi, tosti van drie soorten kaas, chocolate lava cake, cubano en brisket (net als in de film!).


Let op: Er is geen vegetarische variant. Heb je een allergie? Dan kan je contact op nemen met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl
Afhalen kan op zaterdagmiddag 26 september van 15.00 – 18.00 uur bij BIRD. Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

Thursday 16 May

Mica Millar SOLD OUT

Mica Millar bracht haar debuutalbum ‘Heaven Knows’ uit in juni 2022 en is sindsdien een opvallende ster in de Britse […]

Thursday 11 July

The Budos Band

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]