fbpx

Saturday 26 September 2020

Cinema Culinair

Filmdiner op je eigen bank

Start

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

Cinema Culinair keert voor de derde keer terug. Deze editie check je de cult-classic Chef. Geniet van overheerlijke Amerikaans/Italiaanse gerechten én streetfood uit Cuba en Korea. Het concept is eenvoudig: je kijkt naar een film en geniet gelijktijdig van de gerechten uit de film. Onze chef Martin levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw culinaire diner.

De film

Chef (Favreau, 2014) is een culinaire komedie over topkok Carl Casper die leeft voor zijn werk. Als hij door een restaurantcriticus wordt afgebrand, uit hij zijn frustratie op Twitter. Hij beseft niet dat iedereen zijn reactie kan lezen, waarna een mediarel volgt. Zijn ex-vrouw tipt hem een foodtruck aan te schaffen en terug te keren naar de basis: eerlijk en lekker eten waar mensen blij van worden. Met zijn zoontje en een oud-collega reist hij door de zuidelijke staten van Amerika en hervindt hij zijn plezier in koken.

Het menu

Onze chef Martin laat je proeven van spaghetti aglio e olio, Koreaanse kip met pompoen en kimchi, tosti van drie soorten kaas, chocolate lava cake, cubano en brisket (net als in de film!).


Let op: Er is geen vegetarische variant. Heb je een allergie? Dan kan je contact op nemen met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl
Afhalen kan op zaterdagmiddag 26 september van 15.00 – 18.00 uur bij BIRD. Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Saturday 06 February

BIRD’s Take Away

Ook BIRD heeft het zwaar en moet door de nieuwe maatregelen gedwongen de deuren sluiten. Daarom brengen we BIRD’s take […]

Friday 09 April

Gea Russell

Makkinga meets Gea Russell in BIRD! NPO Soul & Jazz radio host Andrew Makkinga gaat in gesprek met de créme de la créme uit de muziekwereld zoals Lianne la Havas, Jarreau Vandal, Carista en Typhoon (to name a few) voor zijn podcast ‘Makkinga Meets’. Dit keer nodigt hij singer-songwriter Gea Russell uit, én dit alles wordt opgenomen tijdens een special talk in BIRD (waar jij bij kan zijn!).

Saturday 11 December

Karsu at BIRD

Karsu

Of ze nou in het Engels of in het Turks zingt, pop, jazz of traditioneel, we never get bored of […]