fbpx

Saturday 06 June 2020

Gratis

BIRDtv: Club Lonely

W/ Phil Peoples, Playing with Knives & Rob Manga

Start

20:00

Ticket prices

Gratis

Vanaf vandaag brengen we BIRDtv naar je huiskamer. Via een livestream tune je wekelijks in op alle goodness die je van ons gewend bent: van (hygiënische) jamsessions tot de fijnste selections van Rotterdamse dj’s. Dus: stay inside, was je handen (20 seconden y’all, we’re watching) en tune in voor je dosis BIRD. Skip the physical, let’s get digital!

Zaterdag presenteren we weer een nieuwe line-up bij BIRDtv. Met dit keer Phil Peoples (a.k.a. Pappa BIRD), Playing with Knives en Rob Manga achter de decks. Maak je klaar voor een avond vol soulvolle r&b, house en funky grooves. Tune in voor je wekelijkse dosis BIRD!

Line-up

20.00 – 21.00 uur Playing with Knives
21:00 – 22:00 uur Phil Peoples
22:00 – 23.00 uur Rob Manga

Phil Peoples

Iemand die eigenlijk geen verdere introductie behoeft: onze founding father & pappa BIRD: Phil Peoples.  Als dj is hij al jarenlang ambassadeur van de warme BIRD sound. Hij neemt je mee op reis langs de meest warme house, disco, soul, R&B en hiphop.

Playing with Knives

Dj Playing with Knives verscheen op een van de aller eerste Boiler Rooms waar ze hedendaags ook nog steeds te vinden is als programming consultant. Ze heeft samengewerkt met legends uit de scene zoals Lil Louis, Theo Parrish, Osbunlade en nog veel meer. Dit jaar verschijnt ze zelfs op Madonna’s Madame X afterparty als een van de headliners. Zaterdag brengt ze een dosis vol verschillende muziekstijlen naar BIRD toe. Get yourself ready! 

Rob Manga

Rob Manga heeft in zijn beginjaren al heel wat geëxperimenteerd met verschillende genres. Denk aan soul, rock, pop en disco. Door zijn uitstekende en veelzijdige muzieksmaak is hij snel doorgegroeid en heeft hij zelfs zijn eigen events weten te organiseren: “LEGENDS” staat bekend als de beste soul-party in Amsterdam en zijn nieuwe concept genaamd “AM/PM”. Genoeg redenen om zaterdag mee te tunen!

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.