fbpx

Wednesday 16 October 2019

Book a table
Gratis

Homegrown

Leonard Luka

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét jazzgeluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Leonard Luka besluit (na een jaar waarin hij geen muziek maakt maar door Azië en Oceanië reist) om zijn Indonesische roots beter in zijn muziek te laten weerklinken. Dit doet hij door traditionele Indonesische instrumenten op een natuurlijke manier samen te smelten met pop- en soulmuziek. Dit doet hij onder andere met zijn video-drieluik Live in 48 Hours. Tijdens dit project werkte hij samen met videomaker Leda Zhang van Musa Films en een groep muzikanten waarmee hij nooit eerder had gespeeld had. Binnen 48 uur produceren ze nieuwe muziek. Het resultaat hoor je 16 oktober live in BIRD!

Line-up

Leonard Luka: vocals, keys, percussion
Chris van der Vlies: drums, percussion
Maarten Augustijn: bas, synthbass

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.