fbpx

Wednesday 17 April 2019

Gratis

Homegrown

Kay Slice • Dwayne Franklin & Daddy Jacob

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Kay Slice

Kay Slice was eerder de frontman van hiphopformatie Brandwerk, nu is het tijd voor z’n solo-carrière. Met een eclectisch-futuristische sound van soul, hiphop en afrobeat wisselt Kay soepele flows moeiteloos af met aanstekelijke melodielijnen. Live word hij zoals steeds bijgestaan door zijn solide live-band.

Line-up

Willem ’t Hart: keys
Eliando Hatumena: drums
Yannick de Soomer: bass

Dwayne Franklin & Daddy Jacob

Giorgi “Dwayne Franklin” Kuiper ken je waarschijnlijk beter als één van de twee producers van de futuristische funk-formatie De Likt. Brenn “Daddy Jacob” Luiten is die Codarts-toetsenist die je zag spelen bij bijvoorbeeld Gita Buhari, Monta & Mother’s Groovebox. Plaats die twee samen in de studio (of op ons podium) en ze pakken uit met elektronische neo-soul die dansbaar is… héél erg dansbaar!

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door De Nieuwe Lichting.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!