fbpx

Thursday 11 April 2019

The Daily Indie presents

GOSTO

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 12,50 (pre-sale) / € 13,- (door)

Tickets

GOSTO, een van de spannendste Nederlandse acts van het moment, neemt je vanavond mee op avontuur geïnspireerd door reizen, chaos en liefde.

Werd GOSTO eerder vooral vergeleken met James Blake en Chet Faker, nu zouden referenties als Frank Ocean en Prince niet misstaan. Want er zit sultry soul in de nieuwe GOSTO: de perfecte soundtrack voor een zwoele zomernacht met weinig slaap. GOSTO trekt met z’n nieuwe band Europa in en dan mag BIRD uiteraard niet ontbreken!

Insider tip

Blijf achteraf vooral hangen want we jammen (gratis) door tijdens BIRDsessions – misschien wel met de leden van GOSTO!

View agenda

Have A Look At This

Friday 21 June

Gayance x Rahaan

Gayance, een jazzy house dj die al 10 jaar verschillende zalen uitverkoopt. Rahaan staat bekend om zijn funky en soulvolle house en disco sound.

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Thursday 02 May

Typhoon

Typhoon

Typhoon brengt zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zaterdag 21 november naar LantarenVenster! In november gaat Typhoon het land in om 30 mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al.