fbpx

Thursday 02 May

Sold Out

BIRD en MOMO Concerts presents:

Typhoon

Start

20:30 uur (doors 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Rotterdam opgelet, want Typhoon brengt zijn lobi naar BIRD! Met liefde speelt Typhoon festivals en shows plat en met diezelfde liefde deelt hij ook zijn ervaringen en visie op het podium als inspirational speaker. Na jaren van groot succes viert hij komend jaar zijn twintigjarig podiumjubileum met een tour en op 02 mei staat hij in BIRD! Bereid je voor op een avond vol kleurrijke poëtische muzikale verhalen en vooral heel veel energie!

Opgroeiend in een groot Surinaams gezin met daarbij Portugese, Chinese, Indiase en Creoolse roots was het voorbestemd dat al deze invloeden ook zijn muziek zouden duiden. De hiphopartiest heeft met zijn kwetsbare teksten over maatschappelijke problemen en opzwepende beats de afgelopen jaren zijn stempel gedrukt op het Nederlandse muzieklandschap. Met nummers als ‘Zandloper’, ‘Surfen’ en ‘Hemel valt’ scoorde hij grote hits. Na zijn tweede album ‘Lobi Da Basi’ begon het echte grote succes. Typhoon toerde door grote steden en schitterde op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. In 2015 was Typhoon huisband van De Wereld Draait Door en mocht hij twee prestigieuze Edisons (Beste Album en Hip Hop Artiest) in ontvangst nemen. Begin november bracht Typhoon nog een gloednieuw album uit ‘Twintig’, ter ere van zijn twintigjarige podiumjubileum. In zijn live shows staat verbinding centraal: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft. Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. Zorg dat je erbij bent, want dit wil je zeker niet missen!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 February

Frankie Stew and Harvey Gunn

Zaterdag 24 februari, it’s happening! Frankie Stew en Harvey Gunn rocken BIRD met hun dope hip-hop vibes en electronic beats.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

Bkk with live band

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Op woensdag 28 februari staat Bkk met zijn live band in BIRD!