fbpx

Thursday 03 May 2018

Gratis

Homegrown

Secret Rendezvous

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Secret Rendezvous bestaat uit het duo Sietske Morsch en Remi Lauw. De twee ontmoetten elkaar op het conservatorium in Rotterdam en sindsdien hijacken ze de airwaves met serious radioplay. Wat voorbeelden: Coldplay handpickte ze als Hypnofeed Song of the Day, 3FM riep ze uit tot Serious Talent, van ‘Better Than She Can’ werd Pharrell zo Happy dat hij het draaide op Beats 1 en BBC1Xtra heeft tracks van hun nieuwe album op rotation.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.