fbpx

Friday 16 February 2018

Diggin' Deeper

Detroit Swindle

Start

23:00

Ticket prices

€ 11,- (pre-sale) / € 12,- (door)

Tickets

Diggin Deeper brengt je een combinatie van Rotterdams talent en verfrissende artiesten uit het binnen- of buitenland. Met house als muzikaal speerpunt nemen de dj’s je mee op een reis langs verschillende genres en graven ze diep in de platentas voor een intieme set in BIRD. Met vanavond: Detroit Swindle!

Detroit Swindle

Nee, Detroit Swindle komt niet uit die house-stad 6000 km verderop, maar gewoon uit Amsterdam. Ze staan bekend om hun groovy mix van early house, hiphop en Motown. Naast dj-sets en visual livesets als Detroit Swindle & The Programme runt het duo (Lars en Maarten) ook hun eigen label: Heist. Hier releasen ze hete tunes van artiesten als Max Graef en Nachtbraker. En als we het toch over hot stuff hebben: luister gelijk naar hun sweaty Boilerroom-set. Zorg er ook voor dat je de 16e goed uitgerust bent. Want wanneer Detroit Swindle hun extreem dansbare en energieke set draait, behoort stilstaan niet tot de opties.

Line-up

Detroit Swindle
Lee Bruce

Detroit Swindle

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.