fbpx
Tickets

Sunday 23 August

Sunday hang out

Yardbird BBQ

at Garden of BIRD

View Agenda

Magazine

Interview

BIRD on a Boat

BIRD on A Boat

Feeling like T-Pain, because [autotune voice] “we’re on a boat!”. Yes, je leest het goed: BIRD staat in full fashion – drums and all – op een boot. Hoe zijn we hier beland?

Article

Cultuurplan 2021/2024: RRKC erkent BIRD als landelijk toonaangevend podium

De RRKC geeft Live@BIRD een positief advies, omdat we een actueel, spannend en toonaangevend aanbod verzorgen op het vlak van jazz, hiphop, R&B en de cross-overs van deze genres.

News

BIRDmask

BIRDmasks on sale

In BIRDstyle coronaproof blijven? We got you! Scoor hier een (limited) BIRDmask.

Article

Meet the awesome Nina’s!

Misschien heb je dit al eens gehoord: BIRD bestaat uit een BV en een stichting. Maar weet je ook dat er bij allebei een Nina aan de top staat? Hoe werkt dat nou samen, zo’n BV en stichting, en hoe gaan de Nina’s om met de huidige coronacrisis en wat betekent het concreet voor BIRD?

News

Cinema Culinair

In samenwerking met Cinema Culinair brengt BIRD een eerbetoon aan de Italiaanse en Russische keuken. Terwijl je kijkt naar een Italiaanse liefdesdrama, kun je gelijktijdig genieten van de gerechten uit de film.

News

BoogieBall at BIRD

Informatie over je gekochte tickets

Alle events in BIRD zijn opgeschort tot 1 september. Alle ticketinfo lees je hier.

View Magazine

Restaurant

Het is eindelijk weer zover, we mogen weer open! Wat hebben wij onze gasten de afgelopen maanden gemist. We willen jullie ontzettend bedanken voor alle steun. Vanaf 2 juni verwelkomen we je graag weer in ons restaurant. Reserveren is verplicht, ook als je spontaan langs wil komen. Er staan lekkere nieuwe wijnen op de kaart en natuurlijk ook een nieuw menu. Wil je in de Garden of BIRD zitten? Reserveer dan via deze link. Kom je snel weer langs?

BIRD on the Block

BIRD on The Block - Courtyard Concerts

BIRD komt naar je block! In tijden van corona brengen we met onze Courtyard Concerts intieme akoestische concerten naar Rotterdamse binnentuinen.

Samen met je buurt geef je je op, waarna je vanuit je keukenraam, balkon of hangmat in de tuin kan genieten van een akoestisch privé-concert. Nieuw: nu kun je ook BIRDbeats naar je hood halen. Samen met je buren tune je in op één van de drie kanalen.

Garden of BIRD

Yes, de Garden mag 2 juni ook open! Het aantal plekken is wel beperkt en we werken met shifts, dus reserveer snel. Verscholen tussen de Luchtsingel en de Hofbogen vind je ook deze zomer Garden of BIRD: een toevluchtsoord waar je je onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laat glijden en je eens goed gaat zitten voor een cocktail, wijn of speciaalbiertje (met een BIRD-bite of -pizza natuurlijk!).

Instagram

The perfect Sunday? Easy: Lekker eten, zon, relaxen in een comfy loungestoel & de fijnste Yardbird tunes. Scoor nog snel je tickets voor de Yardbird Sunday Hang Out (inclusief BBQ + vega opties) op 23 augustus! ☀️ ⁠

Beperkt aantal tickets via #linkinbio⁠

The battle is on! Op 29 augustus keert Prince vs Michael terug naar de meest intieme club van Rotterdam: BIRD. Een avond lang classics, visuals en de beste songs (ook van artiesten als The Time, Sheila E, Janet Jackson en The Jackson 5)! Ticketverkoop gaat snel dus act fast! 🕺🏾⁠

🎟️: Tickets via #linkinbio⁠

Zondag 23 augustus tovert de Braziliaanse zangeres Lilian Vieira onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Lilian’s melodieën. 💃🏽

Kom langs & proef de overheerlijke gerechten onder het genot van een verkoelend drankje🍹. ⁠ Vanwege de nieuwe opgestelde RIVM richtlijnen, is het vooraf reserveren van een tafel verplicht & is het belangrijk dat je een aantal vragen beantwoordt via de Checkgesprek app. Het is simpel: Je scant de QR-code bij aankomst, vult de vragen in & laat je de uitkomst zien aan onze medewerker.

🍽️: Reserveer alvast een plekje voor vanavond en/of een andere dag via #linkinbio. Bon Appétit! 😋.⁠

Let op: een plekje in Garden of BIRD kan je reserveren via @gardenofbird

Beyond The Beat is back in town! Vrijdag 11 september droppen we (met HipHopHuis & The Notorious IBE) een hiphop-flavoured bom in downtown Rotterdam met o.a. Kojey Radical en Lynnee Denise.

Meer info via de #linkinbio

Op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 screenen we de film 𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐩𝐨𝐥𝐥𝐨 (𝟐𝟎𝟏𝟗) in Garden of BIRD. De muziekdocumentaire gaat over het Apollo Theater in New York City: een bijzondere plek waar talloze artiesten een podium hebben gekregen. Het creëerde kansen voor nieuw talent en diende als een lanceerplatform voor talloze Afro-Amerikaanse grootheden als James Brown, Ella Fitzgerald, Ray Charles, Prince en Richard Pryor. ⁠

🎟️: Laat je inspireren en scoor een plekje via #linkinbio⁠
€9,50 (pre-sale)⁠
€30 (borrelpakket: ticket, fles wijn + bitterballen)

Hittegolf incoming (☀️)! Waar zoek je 𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐞𝐥𝐢𝐧𝐠? Inderdaad, bij BIRD. Onze voortuin Garden of BIRD is vandaag geopend vanaf 16:00 uur en het terras bij BIRD vanaf 17:30 uur. Geniet van een hugo met ijs of een verkoelend biertje met bites en/of gerechten van onze menukaart! De mondkapjesplicht geldt 𝐧𝐢𝐞𝐭 bij de Hofbogen. ⁠

🍽️: Reserveren kan via #linkinbio⁠
𝐋𝐞𝐭 𝐨𝐩: een plekje in Garden kan je reserveren via @gardenofbird⁠

BIRDtv

Hoewel we geloven in physical distancing, zijn we niet zo’n fan van social distancing. Let’s be honest: we missen jullie. Tijd voor een oplossing: skip the fysical, let’s get digital! We brengen BIRDtv naar je huiskamer. Via een livestream tune je wekelijks via deze pagina en/of Facebook in op alle goodness die je van ons gewend bent: van (hygiënische) jamsessions tot de fijnste selections van Rotterdamse dj’s. Dus: stay inside, was je handen (20 seconden y’all, we’re watching) en tune in voor je dosis BIRD. Side note: met jouw donatie kunnen we blijven streamen & ondersteun je de artiest, technicus en BIRD. Thanks voor de support!

Business

Met een totaalcapaciteit van 900 personen, verspreid over verschillende zalen, is BIRD dé locatie in Rotterdam voor je borrel, verjaardag, bedrijfsfeest, jubileumdiner of andere festiviteit.

Of je nu kiest voor een borrel in onze chille zomertuin, een Walking Dinner in ons sfeervolle café of restaurant of een feest compleet met dj in onze podium-/clubzaal (of alle drie!), BIRD is de perfecte plek voor jouw event. Meer informatie over de ruimtes – die afzonderlijk of in verschillende samenstellingen te huur zijn – vind je hier: Garden of BIRD, het Café, de Podium- & Clubzaal, de Derde Boog en het Restaurant

Newsletter

Sign up for Nieuwsbrief
* = verplicht veld

Contact