fbpx

You Got The Moves Like Mulvey

Nick Mulvey is de koning van soepele gitaarrifs met een poëtische lading. Gelukkig is hij ook een ware (youtube)meesteronderwijzer, en passt hij zijn knowledge maar al te graag on. In deze tutorials legt hij je haarfijn uit hoe je de moves like Mulvey kan beheersen. Dus: geef Fire to The Form en start jamming (en check Nick op woensdag 29 mei in LantarenVenster).

‘Meet Me There’

‘In Your Hands’

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 09 December

Kamma & Masalo

Natuurtalenten Kamma & Masalo komen op vrijdag 9 december naar BIRD om te draaien tijdens een nieuwe editie van 360 degrees. Het duo is met hun magische toenadering tot muziek al een lange tijd van grote waarde voor de Amsterdamse club-scene, en daarbuiten.

Saturday 31 December

Better Together 

2023 we’re Better Together with you 🙂

Verspreid over drie zalen serveren we je op zaterdag 31 december ook post-corona weer een zinderende mix van de meest soulvolle sounds van vandaag, gister en morgen. Geheel in BIRD stijl gaat alles in de blender.Van de meest groovy Hiphop, RnB en POP tunes tot de warmste Afro, House en Disco.

Friday 23 December

Kraak & Smaak LantarenVenster

Kraak & Smaak (Live)

Het alom geroemde Leidse producertrio Kraak & Smaak komt terug naar Rotterdam met hun gerenommeerde liveshow! Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst reizen de heren met hun eclectische mix van funk, disco, house en elektronica een decennia lang de hele wereld over.