fbpx

Woensdag in BIRD: Sun-Up Club

In het kader van het nieuwe jaar spraken we onlangs met verschillende cluborganisatoren over hun avond (of ochtend) in BIRD en plannen voor het aankomende jaar. Natuurlijk konden de organisatoren achter onze populaire early-morning party ‘Sun-Up Club’ niet in dit rijtje ontbreken. We vroegen de organisatie naar hun concept en waarom het de moeite is om je wekker te zetten.

1. Wie ben je en wat doe je precies in BIRD?

Wij zijn Bastiaan Reindl, Jasper Voorendonk, Jeff van Eijk en Erjen Groen, de initiatiefnemers en organisatoren van The Sun-Up Club, de eerste pre-work party van Rotterdam!

2. Kun je het concept achter jouw event beschrijven?

The Sun-Up Club speelt in op de behoefte om de dag gezond te beginnen en bestaande patronen te doorbreken. Het idee is om samen, bijvoorbeeld met vrienden of collega’s, de dag te starten in een inspirerende setting waarbij kan worden gedanst, ontbeten en genetwerkt. Door een event te organiseren waarbij bezoekers deze beleving samen kunnen delen, faciliteert The Sun-Up Club een creatief en energiek begin van de dag.

3. Welke plannen heb je in 2015 met jouw avond ten opzichte van 2014?

De events van de Sun-Up Club vinden plaats in het begin van de ochtend om 06.30 uur. Het is dé ontmoetingsplek voordat iemand aan zijn of haar dag begint. Het programma begint vroeg, maar door ‘s ochtends te bewegen en gezond te ontbijten, voorzien we onze bezoekers van meer creativiteit en energie gedurende de rest van de dag. Ons doel in 2015 is om meer mensen vrolijk naar hun werk te laten gaan, nadat ze in BIRD de dag energiek zijn begonnen!

4. Welke muziekstijlen kunnen we verwachten op jouw ochtend?

Omdat iedereen net wakker is, verzorgt The Sun-Up Club ontspannen livemuziek in een relaxte setting. Bij binnenkomst tussen 6.30 en 7.00 uur kan er worden genoten van akoestische muziek om rustig wakker te worden. Als om 7.00 uur de club opengaat worden swingende discoclassics, soul en elektronische muziek gedraaid. Als iedereen zich in het zweet heeft gewerkt op de dansvloer kan er tijdens het ontbijt geluisterd worden naar heerlijke jazz en soul, en soms een live-band. Gedurende het event, staan ook onze masseurs klaar om ontspannende Sun-Up-massages te verzorgen!

5. Waarom zijn BIRD en jouw clubochtend een match made in heaven?

BIRD is voor ons de perfecte partner omdat de organisatie zich prominent inzet voor het bevorderen van de Rotterdamse leef- en uitgaanscultuur. Durf, en passie voor goede muziek zijn kenmerken waar wij ons in kunnen vinden. Tot slot zorgen de faciliteiten van BIRD, zoals een ongekend goede keuken, de intieme sfeer, en het enthousiaste team, voor de juiste basis van de eerste pre-work party van Rotterdam!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Tuesday 22 October

Raphael Saadiq BIRD Rotterdam

Raphael Saadiq

Raphael Saadiq komt voor het eerst sinds zijn optreden op North Sea Jazz in 2011 weer naar Nederland. De r&b- […]

Wednesday 13 November

Injury Reserve

Jazzy beats, gritty bangers en witty wordplay: hiphop-trio extraordinaire Injury Reserve komt naar BIRD! Woensdag 13 november spring je head-first in hun […]

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]