fbpx

Win een cd van Wouter Hamel

Fan van Wouter Hamel? Aanwezig bij het concert? Verzamelaar van cd’s? Dan ben je hier op de juiste plek. We verloten namelijk Wouter Hamel-cd’s onder iedereen die in onderstaande post drie personen tagt met wie ze naar het concert willen gaan.

Enig idee met wie je naar het concert van Wouter Hamel gaat? Laat het ons hier weten in de comments en maak kans op een cd. De winnaar wordt dinsdag 30 juni bekendgemaakt via een reply op je comment. Good luck!

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Saturday 26 October

Diggy Dex BIRD Rotterdam

Diggy Dex

Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel.

Friday 31 May

Gerd Janson BIRD Rotterdam

Gerd Janson

Gerd Janson is een echte dj’s-dj en wordt gerespecteerd in alle hoeken van de wereld – en is dan ook over de gehele globe achter de draaitafels te vinden.

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München).