fbpx

Toekomstmuziek nu twee dagen eerder

Met het ontdekken van het jazzgeluid van morgen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom presenteren we in 2016 de toekomstmuziek twee dagen eerder in de week (mental note: Homegrown vindt voortaan plaats op de dinsdag i.p.v. de donderdag). Op deze dinsdagavonden presenteren we, samen met scouts, coaches en ontwikkelaars van Music Matters, De Nieuwe Lichting, Popunie en Roots & Routes, de nieuwe smaakmakers.

Tijdens Homegrown maken veelbelovende muzikanten uit Rotterdam (en omstreken) op het BIRD-podium hun talent wereldkundig. Of ze nu vanuit de muziekopleiding de volgende stap zetten of hun hobby naar een hoger niveau tillen, Homegrown is voor bands dé manier om zich muzikaal te ontwikkelen en (verder) te professionaliseren.

Voor het publiek is Homegrown een unieke kans om talent te spotten voordat ze écht doorbreken. Zo stonden afgelopen jaar onder anderen de volgende muzikanten op het podium: Book of Eli, Autumn Child, De Likt, Southbound, Caza en Dichter.

Dus schuif een barkruk bij, bestel een biertje en laat je omver blazen door het talent uit de regio, helemaal gratis (met hun merchandise en muziek, later loop je al genoeg in de kosten).

Homegrown kan niet bestaan zonder de onvermoeibare inzet van Music Matters, De Nieuwe Lichting, Popunie en Roots & Routes.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 18 October

Andreya Triana

‘Faith, focus and belief’ schreef Andreya Triana jaren geleden op een vel papier dat ze boven haar bed hing. Die […]

Tuesday 05 November

BOMBINO-BIRD-Rotterdam

Bombino

Maak je klaar voor blues met zand in de groeven. De Nigerijnse saharabluesgitarist Omara Moctar, beter bekend als Bombino, is terug in BIRD!

Monday 21 October

Slowthai BIRD Rotterdam

Slowthai

Wat krijg je als grime en punk een liefdesbaby maken? Juist: slowthai! De jonge rapper uit Northampton heeft een anarchistisch […]