Toekomstmuziek nu twee dagen eerder

Met het ontdekken van het jazzgeluid van morgen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom presenteren we in 2016 de toekomstmuziek twee dagen eerder in de week (mental note: Homegrown vindt voortaan plaats op de dinsdag i.p.v. de donderdag). Op deze dinsdagavonden presenteren we, samen met scouts, coaches en ontwikkelaars van Music Matters, De Nieuwe Lichting, Popunie en Roots & Routes, de nieuwe smaakmakers.

Tijdens Homegrown maken veelbelovende muzikanten uit Rotterdam (en omstreken) op het BIRD-podium hun talent wereldkundig. Of ze nu vanuit de muziekopleiding de volgende stap zetten of hun hobby naar een hoger niveau tillen, Homegrown is voor bands dé manier om zich muzikaal te ontwikkelen en (verder) te professionaliseren.

Voor het publiek is Homegrown een unieke kans om talent te spotten voordat ze écht doorbreken. Zo stonden afgelopen jaar onder anderen de volgende muzikanten op het podium: Book of Eli, Autumn Child, De Likt, Southbound, Caza en Dichter.

Dus schuif een barkruk bij, bestel een biertje en laat je omver blazen door het talent uit de regio, helemaal gratis (met hun merchandise en muziek, later loop je al genoeg in de kosten).

Homegrown kan niet bestaan zonder de onvermoeibare inzet van Music Matters, De Nieuwe Lichting, Popunie en Roots & Routes.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 03 May

Adrian Younge Ali Shaheed Muhammad

Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad

A Tribe Called Quest’s Ali Shaheed Muhammad and composer Adrian Younge bringt their Luke Cage-inspired tunes to BIRD in Rotterdam.

Thursday 02 May

Madison McFerrin BIRD Rotterdam

Madison McFerrin

Madison McFerrin houdt (in stijl) haar familienaam hoog. And the stakes are high: haar vader is Grammy-winnaar Bobby “Don’t Worry […]

Saturday 20 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.