fbpx

Quantic & Mr. Scruff:

A Match Made in Heaven

Als er twee artiesten zijn die elkaar goed liggen, zijn het landgenoten Quantic en Mr. Scruff wel. Als fenomeen in de clubscene van Engeland – én daarbuiten – wordt Mr. Scruff vooral geroemd om zijn marathonsets waarin hij echt van alles draait: hiphop, funk, jazz, latin, house, r&b en vooral veel oncategoriseerbare tracks. Een muzikale visie die perfect aansluit bij de stijl van Quantic, waarin je
Zuid-Amerikaanse cumbia, soul en salsa met roots in de elektronica, funk en jazz vindt. Een match made in heaven dus! Het is dan ook geen toeval dat ze meerdere malen hebben samengewerkt, met heerlijke tracks tot gevolg. Deze maand staan ze allebei in BIRD en om je alvast in de mood te brengen, hebben we hun collabs hier voor je op een rijtje gezet.

It’s Dancing Time

De titel zegt het al: dansbare afrofunk met een Noord-England-vibe.

Giraffe Walk

Zeven minuten lang stoom afblazen.

Donkey Ride

Nog niet uitgedanst? Go on a donkey ride.

Quantic Soul Orchestra – Get A Move On (van Mr. Scruff)

Quantics take op een nummer van Scruff.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Tuesday 05 November

BOMBINO-BIRD-Rotterdam

Bombino

Maak je klaar voor blues met zand in de groeven. De Nigerijnse saharabluesgitarist Omara Moctar, beter bekend als Bombino, is terug in BIRD!

Monday 26 August

Yola BIRD Rotterdam

Yola

Country and blues in its rawest, and best, form

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, Afrobeat and a hint of disco: The Mauskovic Dance Band effortlessly mixes these into an extremely catchy sound that’s completely their own.