fbpx

Quantic & Mr. Scruff:

A Match Made in Heaven

Als er twee artiesten zijn die elkaar goed liggen, zijn het landgenoten Quantic en Mr. Scruff wel. Als fenomeen in de clubscene van Engeland – én daarbuiten – wordt Mr. Scruff vooral geroemd om zijn marathonsets waarin hij echt van alles draait: hiphop, funk, jazz, latin, house, r&b en vooral veel oncategoriseerbare tracks. Een muzikale visie die perfect aansluit bij de stijl van Quantic, waarin je
Zuid-Amerikaanse cumbia, soul en salsa met roots in de elektronica, funk en jazz vindt. Een match made in heaven dus! Het is dan ook geen toeval dat ze meerdere malen hebben samengewerkt, met heerlijke tracks tot gevolg. Deze maand staan ze allebei in BIRD en om je alvast in de mood te brengen, hebben we hun collabs hier voor je op een rijtje gezet.

It’s Dancing Time

De titel zegt het al: dansbare afrofunk met een Noord-England-vibe.

Giraffe Walk

Zeven minuten lang stoom afblazen.

Donkey Ride

Nog niet uitgedanst? Go on a donkey ride.

Quantic Soul Orchestra – Get A Move On (van Mr. Scruff)

Quantics take op een nummer van Scruff.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Tuesday 07 May

Tourist Le MC BIRD Rotterdam

Tourist LeMC

Hiphop of toch kleinkunst? Bij Tourist LeMC wegen ze allebei even zwaar mee. De rappende troubadour uit Antwerpen staat op […]

Friday 03 May

Adrian Younge Ali Shaheed Muhammad

Adrian Younge & Ali Shaheed Muhammad

A Tribe Called Quest’s Ali Shaheed Muhammad and composer Adrian Younge bringt their Luke Cage-inspired tunes to BIRD in Rotterdam.

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.