Mentaal voorbereiden op Pomrad & STUFF.

Onze zuiderburen zijn on fire lately. België heeft zich een live-reputatie aangemeten met twee breek-de-tent-af-live-bands. STUFF. wikkelde deze zomer, na het uitbrengen van een nieuw album, festivals door heel Nederland om zijn vinger. Ook Pomrad bouwde live-aanzien op met o.a. een Boiler Room-sessie en een optreden op Pukkelpop.

Beide bands staan bekend om hun experimentele sound. Live gaat het er dan ook spacy aan toe. Veel voorkomende bijwerkingen tijdens optredens zijn bouncy arms en shaky legs (andere symptomen nog onbekend). Om er zeker van te zijn dat je dit kan handelen geven we je ter voorbereiding een korte videocursus: How to Pomrad & STUFF.

Pomrad

STUFF.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 21 October

STUFF. & Pomrad

Een Vlaams onderonsje in BIRD!. De vijfkoppige band STUFF. speelde zich met hun rauwe energie al in de spotlight op […]

Thursday 24 November

Woodie Smalls

Straight outta Sint-Niklaas, België en deze avond in BIRD: Woodie Smalls! Dit up and coming talent vormde op zijn negende al […]

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.