fbpx

Eat like a king, dance like a king

Zaterdag 27 april kleurt BIRD weer oranje voor Koningsdag 2019. As always voorziet Royal Republic in al je koningsdag-cravings: van dj-sets van lokale helden (van o.a. 360 Degrees, The Black Disco Reboot en New York Transit) tot fancy cocktails en koude biertjes in Garden of BIRD. Wat staat er niet in dat rijtje, maar hoort er wel in thuis? Juist, finger-licking food! Daar zorgt de volgende foodtruck-line-up voor:

Chippy Chips

Wellicht heb je tijdens BIRD’s Food Yard de Chippy Chips van Kerry Beresford geproefd. If so, dan weet je hoe goddelijk deze creaties waren (ook volgens de aanwezige Britten (??)). Vanuit een omgebouwde oude horse-trailer serveert ze haar befaamde dishes en bites met fish and chips zoals die op Isle of Man gegeten worden.

Chippy Chips BIRD Rotterdam

Esta Loco

De temperaturen lopen hoog op bij de foodtruck van Esta Loco. Deze culinaire meesters zijn regulars op vele foodfestivals en een geliefde cateraar voor party’s. Terwijl de dj’s hun platen spinnen garen hier de lekkerste gerechten uit de cajunkeuken. Verwacht onder meer hot and spicy classics op de BBQ.

IJsmobiel

Heb je vervolgens verkoeling nodig tijdens dit hete feestje? De IJsmobiel is een echte aandachtstrekker van Italiaanse komaf. Wat deze IJs-provider anders maakt dan anderen is de kwaliteit en het vakmanschap. Ontstaan vanuit de passie van een first-class ice-cream-lover, worden vanuit de zwarte retro mobiel de lekkerste smaken geserveerd.

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]