Het lekkerste feestje van Willem

Wat eten we bij Royal Republic?

Het is bijna 27 april. Dat betekent: Willy is jarig! Maar ook: je jaarlijkse dosis koningsdagkeuzestress en de hamvraag “waar eten we?” Don’t worry. Royal Republic, de nummer 1 tip voor (gratis!) oranjefeesten, is aanstaande vrijdag jouw place-to-be… eeeh, grub. Relax in de loungestoelen van Garden of BIRD met een koude cocktail of een vers getapt biertje en dans tot in de late uurtjes op de sounds van local hero’s. Maar we dwalen af, we hadden het over eten. Dat kan dus ook en wel bij de volgende foodtrucks:

Chippy Chips

All the way from up north komt Chippy Chips eigenaar Kerry Beresford. Deze Britse werd tijdens een vakantie verliefd op onze hometown, maar miste haar fish & chips (begrijpelijk). Ze kocht een oude horse-trailer en verbouwde deze tot een rijdende keuken. Vrijdag serveert ze haar befaamde dishes en bites, met o.a. de traditionele chippy zoals ze die ook op het eiland Isle of Man eten.

Chippy Chips BIRD Rotterdam

 

Houd je wafel
Het klinkt misschien niet zo vriendelijk, maar dit is wel wat er gebeurd wanneer je deze goodness in je mond hebt. Vanuit de cozy foodcaravan bakt Simone Vrijsen culinaire wafels voor de échte fijnproevers. Terwijl de dj’s hun platen spinnen, voegt Simone bijzondere ingrediënten samen tot een wafel zoals je die nog nooit eerder hebt geproefd.

Houd je Wafel

Tante Tofu

Madelon Zegelaar is de lekkerste tante uit de familie. Misschien proefde je haar plantaardige snacks vanuit de Tante Tofu foodtruck al bij een festival elders in het land. Zo niet, dan is dit je kans. Vandaag serveert ze all-time-favorites als burgers, kebab en pannenkoeken, maar dan in een fris plantaardig jasje met lokale ingrediënten en healty combinaties.
Tante Tofu BIRD Rotterdam

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op […]

Sunday 03 February

Marc Rebillet BIRD Rotterdam

Marc Rebillet

Met zijn hilarische improvisatiesessies groeide Marc Rebillet binnen twee jaar uit tot een ware YouTube-sensatie. Gewapend met een microfoon, synthesizer […]

Monday 04 February

Shabazz Palaces BIRD Rotterdam

Shabazz Palaces

Maak je op voor een voyage into space! Seattle’s finest hiphopduo Shabazz Palaces staat in BIRD. Met Shabazz Palaces betreden […]