fbpx

Gilles Peterson Loves Zara McFarlane

Gilles Peterson, onze muzikale soulmate, tekent alleen de crème de la crème op zijn label Brownswood Recordings. De eer om in zijn basement – de Brownswood basement – te jammen is minstens net zo groot. Yussef Kamaal, BadBadNotGood, Roy Ayers: alleen de top of the bill wordt toegelaten in deze muziektempel. Zara McFarlane, onze favoriete Britste jazz-powerhouse, dropte er zelfs meerdere malen langs voor een adembenemende sessie. Vanwaar deze speciale treatment? You be the judge: tijdens deze sessies en haar optreden op donderdag 12 april in BIRD.

 

Zara McFarlane, Gilles Peterson & Leron Thomas

 

‘You’ll Get Me In Trouble’ (Brownswood Basement Session)

 

‘Peace Begins Within’ (Brownswood Basement Session)

share tweet whatsapp
View magazine

Have A Look At This

Friday 31 May

Gerd Janson BIRD Rotterdam

Gerd Janson

Gerd Janson is een echte dj’s-dj en wordt gerespecteerd in alle hoeken van de wereld – en is dan ook over de gehele globe achter de draaitafels te vinden.

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Friday 19 April

MOMO X BIRD

Motel Mozaïque Festival

Ontdek tijdens Motel Mozaïque Festival de urgentste nieuwe muziek, kunst en performances op de mooiste venues en onverwachte locaties van Rotterdam.